Galerija Taylor Swift Smeđe čizme - Zara Smeđe čizme - Zara +5 Smeđe čizme - Zalando

Taylor Swift je izdala novi album „1989 (Taylor's Version)“, a večer prije su ju paparazzi uhvatili u New Yorku u outfitu koji želimo kopirati. Glavna zvijezda kombinacije su ipak čizme. Savršen jesenski komad.

Ovo je onaj tip čizmi koji izgleda klasično i kao komad koji se može nositi uvijek, bez obzira na trendove. Izgledat će dobro ako ih nosiš na skinny traperice, na suknje, zimske pletene haljine ili samo na preveliku majicu kako je to nosila Taylor. U posljednje vrijeme ima odlične jesenske outfite koje svatko može rekreirati i nositi, čak i ako nije mega popularna svjetska zvijezda. Takav je i ovaj outfit. Iako je Taylor nosila Prada čizme, postoje i jeftinije verzije koje izgledaju vrlo slično.

 

 

Kožne čizme do ispod koljena u smeđoj boji su s razlogom klasik. Možemo ih zamisliti kao dio svakog outfita. Taylor nije osoba koju ćeš vidjeti u najnovijim trendovima, već je više netko čija je garderoba puna klasika. Ove je čizme zadnji put nosila prije dosta godina, kada je album „1989“ prvi put izašao. Sad im se vratila kada ga je ponovno snimila.

 

 

U galeriji iznad možeš pronaći nekoliko sličnih čizmica koje smo pronašli na Zalandu, Zari i u CCC-u.

Jesenske cipele Kakve se gležnjače i jesenske čizmice nude u dućanima: 15 modela zbog kojih ćeš se veseliti jeseni

Taylor Swift čizme outfit odjevna kombinacija čizme za jesen za zimu Moda idealne čizme klasične čizme za svaki dan

Još vijesti