Avril Lavigne i Harry Styles

Ima puno slavnih koji su čak završili i fakultete iako se svojom strukom ne bave, no imaju diplomu ako im ikada zatreba. S druge strane, ovo su oni koji su odigrali "sve ili ništa" računajući da im škola nikada neće trebati.

Po njihovom se uzoru ne bi trebala voditi. Nije svaka slavna osoba baš dobar uzor po svim kategorijama. Iako su uspješni i ide im u životu, oni nisu nikada završili svoje srednjoškolsko obrazovanje. S obzirom da su neki njihovi kolege završili i fakultetsko obrazovanje dok su bili slavni, nemaju izgovora za to što su se ispisali iz srednje i na tome stali. Obrazovanje je itekako bitno. Imali su sreće što im se karijera razvila u pravom smjeru. Ti ćeš imati veće i bolje obrazovanje od svih ovih slavnih osoba. Srednju školu završili nisu…

1.Katy Perry
Ona je s već 15 godina prekinula svoje obrazovanje jer je se htjela 100% fokusirati na pjevačku karijeru.

 

 

2.Tom Cruise
Tom je htio biti svećenik i planirao se školovati za to, ali stvari su se okrenuli u neočekivanom smjeru kada mu je glumačka karijera buknula – i tako nije nikad završio ni srednju.

Celebovi na faksu Na koji su faks išli Lil Wayne, Kourtney Kardashian ili Ashton Kutcher? Možda i tebi daju inspiraciju za odabir faksa

3.Ryan Gosling
Poznati je glumac s 17 godina odlučio da ipak ništa od obrazovanja i postao je Disney zvijezda.

 

 

4.Princeza Diana
Jedna od najpoznatijih princeza ikada također nije nikada završila srednju školu, ali ne zbog karijere, već zato što je pala na državnim testovima i to dva puta.

5.Eminem
Tri je puta pao razred i sa 17 godina napustio srednju školu.

 

 

6.Jay – Z
Od svih primjera, ovo je još jedan koji ne bi trebala slijediti. Danas je itekako uspješan, ali prije to nije bilo tako. Napustio je srednju školu i počeo se baviti dilanjem droge, no na vrijeme se izvukao iz tog svijeta.

7.Avril Lavigne
Postala je super popularna već u mladosti, a kod izbora škola ili karijera, ona je kao i mnoge zvijezde odabrala karijeru.

 

 

8.Drake
Ni ovaj reper nema završenu srednju školu, a napustio ju je jer je dobio ulogu u TV seriji "Degrassi: The Next Generation".

Zendaya i Timothee Chalamet Imena slavnih osoba koje hrpa ljudi izgovara krivo – evo kako se ovih 14 zapravo čitaju

9.Harry Styles
Sigurno nisi i njega očekivala na ovoj listi! Sa 16 godina se ispisao iz srednje i još ju uvijek nije završio.

 

 

10.Rihanna
Danas je pjevačica, glumica i poduzetnica, a zapravo nema niti završenu srednju školu. I njoj je karijera naglo skočila još kada je bila u teen godinama i nije mogla žonglirati sa svim te je odlučila pustiti školu.

Slavne osobe obrazovanje nisu završili srednju školu poznate osobe bez završene srednje

Još vijesti