Grše i Breskvica

Za sve ove pjevače i pjevačice sasvim sigurno znaš – čak i ako ih možda ne slušaš. Pitanje je znaš li njihova prava imena? Na sceni su nam poznati samo po svojim umjetničkim imenima.

Nije neobično da pjevači i pjevačice koriste umjetnička imena ili nadimke. To rade i svjetske zvijezde, ali i glazbene zvijezde na našim područjima. Za neke od njih svi znaju kako se zapravo zovu, a za neke će znati samo njihovi veliki fanovi. Sada je vrijeme da ti provjeriš svoje znanje i pokušaš odgonetnuti tko se tu zove kako i koje se ime skriva iza nadimka. Djeluje lagano, ali…svatko tko sakupi sve točne je pravi poznavatelj glazbene scene. Malo ćemo ti zakomplicirati stvari i staviti pjevače i pjevačice iz različitih glazbenih žanrova. Ipak, nemoj da te to uplaši, sigurno si za sve njih čula. Provjeri svoje znanje i riješi kviz u nastavku te pokušaj sakupiti 9/9 točnih odgovora.

 

 

Cameron Diaz u filmu KVIZ: Bi li se vaša profesorica hrvatskog ponosila s vama? Testirajte svoje znanje o „č“ i „ć“

Knjiga KVIZ: Koliko si dobar poznavatelj lektira iz srednje škole? Provjeri svoje znanje!

McDonald's KVIZ: Provjeri svoje znanje o McDonald'su i njegovim hamburgerima!

kviz test zabava balkanski pjevači umjetnička imena pravo ime provjera znanja Kviz znanja o pjevačima i pjevačicama glazbeni kviz

Još vijesti