North West u jednom od svojih TikTok videa

North West, kći planetarno popularne Kim Kardashian, vrlo rado objavljuje detalje iz svojeg života na TikToku.

Ono što trenutno najviše zanima ovu devetogodišnjakinju su njega kože i šminkanje. Njezine makeup transformacije su nevjerojatne, toliko da joj i odrasli zavide na vještinama šminkanja koje ima u malome prstu.

No, njezine posljednje makeup transformacije toliko su uvjerljive da joj je TikTok na video stavio upozorenje o osjetljivom sadržaju, za sve one gledatelje koji bi videozapis mogli smatrati uznemirujućim.

 

@kimandnorth

 

♬ original sound - 🩻

 

Naime, North se našminkala kao da se priprema za Noć vještica ili kao da će biti dio glumačke postave kakvog horor filma.

Obožavatelji pretpostavljaju da je nanijela tekući lateks, odnosno materijal koji profesionalni makeup artisti koriste na filmskim setovima kod izrade porezotina, opekotina, oštećene ili krvave kože. Kombinacijom pudera i crvene boje dobila je izgled zombija.

 

@kimandnorth

 

♬ original sound - 🩻

 

Inače, TikTok račun na kojem North West objavljuje svoje videozapise, pod kontrolom je njezine mame Kim. Iz samog korisničkog imena @kimandnorth moguće je to i zaključiti. Na profilu stoji naznačeno kako računom upravlja odrasla osoba. Dakle, prije nego što North nešto poželi objaviti, sve to mama Kim mora prvo provjeriti i odobriti.

North West uznemirujući sadržaj na TikToku šminka za Noć vještica tekući lateks

Još vijesti