Bieberovi i Ariana Grande

Znamo da su zvijezde ponekad malo dive, ali neki su ipak malo pretjerali. Slavni od svojih zaposlenika nekada traže prečudne stvari, a ovo je popis najbizarnijih zahtjeva.

Slavni imaju itekako zatrpane rasporede, ne mogu ništa raditi u miru bez da je na njima tisuću očiju i uvijek se trude izgledati što je to bolje moguće, jer nikada ne znaš gdje se skrivaju paparazzi. Zbog kaotičnosti svojih života, moraju imati kraj sebe cijeli tim ljudi koji će im pomagati da sve stignu na vrijeme, da imaju ručak, da imaju najbolji outfit ili da im je kuća čista. Za to imaju zaposlene različite ljude, a najviše su s njima ipak njihovi bliski osobni asistenti ili zaštitari, koji nekada dobiju jako čudne zahtjeve od svojih šefova, piše Ranker. Ovo su oni najbizarniji ikad.

Cristiano Ronaldo i Bieberovi Nema poznatijih od njih: Top 10 slavnih osoba za koje znaju baš SVI na svijetu

1.Lady Gaga
Bivša asistentica Lady Gage ispričala je što je morala raditi kada je bila s pjevačicom na turneji. Uz sve normalne stvari, jedna koju je spomenula, a koja se izdvaja je zahtjev Lady Gage da njena asistentica spava u njenom krevetu kako bi joj ga ugrijala da ne dođe u hladni.

 

 

2.Justin Bieber
Justin Bieber izgleda nema dovoljno ruku koliko bi mu trebalo, jer kako su otkrili, kada je došao na snimanje jedne SNL epizode, s njim su došla i dva asistenta, a jedan od njih mu je nosio piće, a drugi ga je hranio kriškom pizze.

3.Mariah Carey
Da je Mariah diva znaju već i ptičice na grani, ali svaki put kada pokaže koliko je stvarno diva, malo se iznenadimo. Njezin vokalni trener je otkrio da pjevačica uvijek kraj sebe ima asistenticu čiji je jedan i jedini zadatak da joj drži piće sa slamkom, kako si Mariah ne bi razmuljala ruž.

 

 

4.Princ Charles
Kraljevsku obitelj u čudnim zahtjevima predvodi princ Charles. On već godinama i godinama ima osobu koja ga presvlači i oblači. Iako razumijemo da je sada star i da mu je to možda teško, ovo je nešto što za njega rade asistenti već odavno.

5.Ariana Grande
Pop princeza Ariana ima nastupe i koncerte na kojima daje sve od sebe. Svi se uvijek pitaju kako uspijeva toliko skakati i plesati na tako visokim petama. Iako joj to ide za rukom, nakon nastupa bude toliko iscrpljena i bole ju noge da ne može niti sama otići gdje god da treba ići, već ima osobnog zaštitara koji ju redovito nosi uokolo kada je umorna.

 

 

6.Pink
Još jedno jako zanimljivu poziciju za zaposlenje nudi među svojim asistentima pjevačica Pink. Ova zvijezda traži od nekog svog asistenta da ju prije nastupa uštipne za bradavice. Ne znamo od kakve je to važnosti, ali je zahtjev koji redovito ima Pink.

7.CeeLo Green
I za kraj, još jedan pjevač. Odlaženje na crvene tepihe može biti itekako stresno, a on to najbolje zna. Zato su procurile informacije da od svog asistenta traži da mu na crvenom tepihu briše obrve od znoja, kao i to da mu stavlja žvakaću u usta.

Bella Hadid Bella Hadid otkrila zbog koje haljine na crvenom tepihu nije mogla disati i crnilo joj se pred očima

Slavne osobe celebrity bizarni zahtjevi čudni zahtjevi asistenti celebova što rade

Još vijesti