Galerija Cassie iz Euphorije Sydney Sweeney - 6 Sydney Sweeney - 7 +5 Sydney Sweeney - 8

Na najglamuroznijem događaju godine fotografi su se ponašali kao da nisu nikada bili u civilizaciji. Pristojnosti nije bilo, a poštovanja još manje. Mladoj uspješnoj glumici su dovikivali rečenice koje definitivno spadaju pod seksualno uznemiravanje.

Ovako nešto fotografima ne bi sigurno nikada niti palo na pamet da dovikuju Blake Lively ili Angelini Jolie, ali mladoj glumici…e tada je u redu.

Kylie Jenner na Met Gali Kylie Jenner je na Met Galu došla u najsramotnijem izdanju ikada – ali sad je otkrila značenje iza haljine

Sydney Sweeney možda je mlada i nema toliko glumačkog iskustva, ali se tijekom godina itekako dokazala kao glumica, a pogotovo je svima poznata kao Cassie iz 'Euphorie'. Nije samo netko tko dobro izgleda, već je očigledno da ima i talenta. Lik kojeg glumi u 'Euphoriji' je djevojka oko koje je sve seksualno i koja voli isticati obline na svom tijelu. Ali to je samo lik, a ne karakteristika glumice. Vjerujemo da su si fotografi dali oduška upravo zbog toga što ju znaju kao Cassie. I tako su joj na crvenom tepihu Met Gale dovikivali rečenice koje itekako spadaju u seksualno uznemiravanje.

 

@saboomafu volume UP at a loss for words tbh #metgala #nytimes ♬ original sound - sab

 

Na najglamuroznijem događaju godine da se ovako nešto događa? Nevjerojatno! Vikali su joj stvari poput 'Ima li itko sise kao ti tamo dolje?' i 'Hajde, pokaži nam ih'. Sve je sasvim slučajno uhvaćeno u videu New York Timesa koji su snimali slavne na crvenom tepihu. Brzo se taj dio videa proširio po društvenim mrežama i krenule su osude prema Met Gali i fotografima koji si dozvoljavaju takva bezobrazna ponašanja.

Ariana Grande i Kim Kardashian na Met Gali Najčudnija pravila kojih se slavne osobe moraju pridržavati na događaju godine - Met Gali

Ovo zasigurno baca loše svjetlo na Met Galu, jer ako puštaju ovakve ljude blizu slavnih osoba, upitno je koliko se stvarno brinu o sigurnosti cijelog događaja.

Što se nosilo na Met Gali 2022: Kylie Jenner se osramotila, a Blake Lively je bila najljepša [FOTO] Met Gala 2022. Gigi Hadid je bila pravi hot mess Kendall Jenner je prošetala svoje izblajhane obrve +13 Billie Eilish je oduševila u Bridgerton izdanju i najužem korzetu ikad

 

met gala Sydney Sweeney fotografi Seksualno uznemiravanje Komentari

Još vijesti