Hailey Bieber

Kad vam netko samo spomene Hailey Bieber, vrlo vjerojatno prva asocijacija na tu djevojku je njezina blistava koža i divan ten.

Vlasnica kozmetičke linije „Rhode skin“ nerijetko na svojim društvenim mrežama voli s pratiteljima podijeliti svoju skincare ili makeup rutinu. Tako je i ovaj puta na YouTube kanalu otkrila kako do „blistavog ljetnog makeup-a“.

Ključna odrednica ovog makeup tutoriala je već poznati Haileyin pristup „manje je više“, a takav nam se pristup sviđa posebice u ljetnim mjesecima, kada su temperature visoke i kada se jače znojimo pa se višestruki slojevi makeup-a na licu lako mogu pretvoriti u katastrofu.

Prva i najvažnija stvar koju Hailey radi je priprema kože. Na svoje je lice nanijela tzv. „glazing milk“, esenciju za lice koju je nedavno lansirala na tržište. Zatim je nanijela „Rhode Peptide Glazing Fluid“, odnosno serum za vlaženje kože i hidrataciju. Ta je dva sastojka navela kao ključna koji joj pomažu održati kožu sjajnom, glatkom i hidratiziranom. Njegu kože prije nanošenja makeup-a je završila s hidratantnom kremom za lice.

Nema veze ako u svojoj kozmetičkoj torbi nemate proizvode s potpisom Hailey Bieber, ove korake možete ponoviti s proizvodima koje već imate u svojoj kozmetičkoj torbi. Dakle, prije nanošenja šminke nanesite svoj omiljeni serum za hidrataciju i nemojte zaboraviti kremu za lice sa SPF-om, jer sunce prži nemilosrdno.

Sljedeće što je Hailey napravila je nanošenje tekućeg pudera samo uz liniju čeljusti, na jagodice i uz rub kose. Stavila je i malo korektora, ali samo na područje ispod očiju i malo oko nosa, gdje je već primijetila da ima nekih mrljica. Sve je izblendala, malo kistom, a malo i prstima. Tekući je puder blago matirala puderom u prahu na području T-zone, koje se najčešće masti. Ključno je, kako Hailey kaže, ne nanositi puder i korektor po cijelom licu, već samo na ključne dijelove, kako bi koža mogla disati i kako bi prirodan sjaj došao do izražaja.

I ono što nas je Hailey još naučila je da koristimo dvije vrste rumenila. Nude nijansa joj je poslužila za konturiranje, a svijetlo ružičasta nijansa je završila na jagodicama za sjajniji i svježiji izgled.

Hailey je malo počešljala obrve, nanijela maskaru, stavila sjajilo na usne i bila je spremna za izlazak. Jednostavno i efektno.

 

 

 

hailey bieber kako se našminkati ljeti šminkanje i manje je više sjaj kože SPF krema hidratantna krema za lice priprema kože za makeup hailey bieber makeup tutorial hailey bieber kako se šminkati ljeti

Još vijesti