Machine Gun Kelly i Taylor Swift

Taylor Swift je trenutno u središtu pozornosti i nije Machine Gun Kelly jedini koji je morao odgovoriti na neka sočna pitanja o njoj. U intervjuu su ga tražili da kaže tri ružne stvari o njoj, a ovo je bio njegov odgovor.

Machine Gun Kelly se našao pred zeznutim pitanjem u jednom intervjuu. Bio je gost na YouTube kanalu First We Feast i sudjelovao u igri gdje mora ili odgovoriti na škakljivo pitanje ili pojesti super ljuto pileće krilce. Nisu ga štedjeli na pitanjima, a jedno je bilo i o trenutno najvećoj pop zvijezdi Taylor Swift.

Taylor Swift i Travis Kelce Ukradi ideju za spoj od Taylor Swift i njenog dečka – ovakav možete i vi rekreirati

Pitanje koje je bilo je uključivalo da kaže tri ružne stvari o Taylor, a Machine Gun Kelly je samo pogledao u kameru i dao savršen odgovor: "Dame i gospodo, moraš biti skroz lud ako se želiš zamjeriti njenim fanovima". Dodao je da je Taylor bila super draga prema njemu i da si je dobar s Travisom pa nema šanse da odgovori na to pitanje.

 

@machinegunkasi mgk is a smart, smart man 😂 #machinegunkelly #mgk #colsonbaker #trippieredd #taylorswift #swiftie #fyp #foryou #foryoupage @mgk @Taylor Swift @Trippie Redd @Firstwefeast ♬ original sound - MGK MOB

 

S obzirom na to da Taylor ima hordu super vjernih fanova, ovo je vjerojatno bio pametan odgovor. Osim toga, internetom je kružila i fotka s jednog partyja na kojem su MGK i Megan Fox pozirali s Taylor i Travisom pa su si vjerojatno i privatno bliski i dobri.

 

 

Svi hvale Machine Gun Kellyja zbog ovog odgovora.

Megan Fox Megan Fox objavila fotku bez šminke – fanovi ju napali da izgleda kao skroz druga osoba

Machine Gun Kelly Taylor Swift pitanje o taylor swift tri ružne stvari o taylor swift First We Feast odgovor

Još vijesti