Galerija Liam Payne i Maya Henry Maya Henry Maya Henry +4 Liam Payne i Maya Henry - 7

Bili su zajedno dvije godine, a zatim su se prije nekoliko godina i zaručili. Sve je izgledalo idilično, a onda su krenule glasine koje su se pokazale istinitima. Liam je onaj tip dečka s kojim inače nikada ne bi bila.

Još jedan bivši član One Directiona koji ima iza sebe ružan prekid. Zayn i Gigi se nisu razišli u najboljem svjetlu, a nisu prije toga ni Zayn i Perrie. Sada tradiciju nastavlja Liam. On i njegova dugogodišnja djevojka ipak su prekinuli – jer je on uhvaćen kako muti s drugom curom.

Kourtney i Travis Svi ismijavaju porcije hrane koje su Kourtney i Travis poslužili na svom vjenčanju

Bili su i zaručeni, ali Liamovo se srce izgleda predomislilo. S obzirom da su bili toliko dugo zajedno, svima je bilo čudno kada su fanovi krenuli tagirati njegovu sada bivšu Mayu Henry, na fotkama njega i tajanstvene djevojke – da bi ispalo da to nije ona.

 

 

Priča se o prijevari jer s obzirom da su još nedavno bili zajedno, fanovima je bilo sumnjivo da se tako brza fotka s nekim novim. Sve više njihovih zajedničkih fotki izlazi na svjetlo dana, a Maya je čak u komentaru morala zamoliti fanove da ju prestanu označavati na takvim fotkama, jer da zna sve, sve je vidjela i teško joj se stalno to gledati.

 

 

Ispalo je da je djevojka na fotkama model koji se pojavio prije 4 godine u Liamovom spotu za pjesmu 'Familiar'. Ona je Aliana Mawla.

 

 

Koliko dugo ona i Liam mute zajedno, ne zna se, ali Mayi je ova itekako teško pala. Liamovi su ih fanovi obožavali jer su bili onaj tipičan sladak neproblematičan par. Sve do sada.

Franka Batelić Franka Batelić pokazala kako izgleda bez i malo šminke – svi se slažu da je ovako još zgodnija

one direction Liam Payne Maya Henry Prekid glasine prevara Nova djevojka

Još vijesti