Galerija Kylie Jenner - 8 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +4 Kylie Jenner - 3

Kylie Jenner se vratila u 2014. godinu sa svojom novom frizurom, u svoju King Kylie eru. O čemu se radi, bit će poznato samo njenim fanovima koji su ju pratili još prije 10 godina.

Kylie je prije obožavala mijenjati frizure i do sada smo ju već mogli vidjeti s raznim bojama, dužinama kose i frizurama. U posljednje je vrijeme vjerna svojoj tamnoj, crnoj, kosi. Sve do sada! Sve je iznenadila kada se na društvenim mrežama pojavila izgledajući isto kao u 2014. godini.

Khloe Kardashian Nokti koji će biti u centru pažnje: Manikura Khloe Kardashian vrišti „luksuz“

Kylie je tada još bila tinejdžerica i bila je glavna među mladima i to je ono razdoblje kada su svi krenuli kopirati svaki njen pokret i kada je ona bila glavni hit na Tumblru. Kylie si je u tom razdoblju sama dala naziv King Kylie, a fanovi su ga prihvatili. Jako je eksperimentirala s bojama kose, a jedna od njih je bila i ružičasta. Kojoj se sada i vratila!

 

@kyliejenner

heard its 2014 vibes this year

♬ Suga Suga - Instrumental - Baby Bash

 

Pastelno ružičasta kosa nije nešto što su fanovi ikada očekivali ponovno vidjeti na njoj jer se zadnjih godina uozbiljila. Bilo je ovo ugodno iznenađenje! S obzirom da je tako neočekivano i drugačije, ima i onih koji sumnjaju da je u pitanju perika i da Kylie nije stvarno izblajhala i pofarbala kosu.

 

@kyliejenner

 

♬ Real Love Baby - Father John Misty

 

Na fotkama joj kosa izgleda prilično realno! Hoće li Kylie s ovom frizurom pokrenuti novi trend farbanja kose u lude boje? Vidjet ćemo! Njen utjecaj nije više toliko velik koliko je bio prije u King Kylie eri, ali možda nas iznenadi. Čini se da je fanovima falila ova „stara" Kylie Jenner jer su izvan sebe od oduševljenja.

Od plave s izrastom do crvene: 7 boja kose koje će biti u trendu u 2024. godini Narančasta kosa Plava s izrastom Smeđa sa svjetlijim pramenovima +4 Cherry Cola

Kylie Jenner boja kose Promjena frizure nova kosa king kylie transformacije slavnih ružičasta kosa

Još vijesti