Galerija Kylie Jenner Kylie Jenner Kylie Jenner - 5 +4 Kylie Jenner - 6

Svi pričaju o fotki koju Kylie ima na pozadini na mobitelu. Je li ju pokazala slučajno ili namjerno, ne znamo, ali da je ta fotka postala „big deal“ – to definitivno.

Kylie je ovih dana u Italiji, na Tjednu mode u Milanu. Brojna su slavna lica doletjela do Italije samo za ovu prigodu. Održavaju se brojne modne revije, a Kylie je sigurno bila pozvana na svaku od njih. Pojavila se na Pradinoj reviji, a dok je bila tamo, netko ju je pofotkao dok je držala mobitel u ruci.

Timothée Chalamet i obitelj Kardashian-Jenner Fanovi zabrinuti za Timothéea Chalameta: Upozoravaju ga na „proklestvo Kardashianki“, što je to uopće?

Sasvim SLUČAJNO joj je ekran bio uključen pa se dobro vidi i fotka koju ima na pozadini. Ona i Timothee Chalamet. Zagrljeni, stisnuti zajedno. Fotka je slatka i čini se da je ovo još samo jedna potvrda da se između njih nešto kuha.

 

 

Iako njihovi predstavnici govore da se ne radi o ničemu ozbiljnom, prilično je ozbiljno kada imaš nekoga s kim se viđaš na pozadini mobitela. Ipak, koliko god bilo slatko, malo je i sumnjivo. Izgleda kao da je namješteno i da je Kylie namjerno htjela da se ovo naglasi. Neki i dalje ne vjeruju da se njih dvoje stvarno viđaju, već pretpostavljaju da je to sve namještena gluma za javnost.

Kylie Jenner - 11 Odjevne kombinacije koje je nosila Kylie Jenner, a koje možeš nositi i ti: 12 običnijih i baš nosivih

Kylie Jenner pozadina na mobitelu timothee chalamet slavni par fotografija

Još vijesti