Galerija Kylie Jenner - 11 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 2 +9 Kylie Jenner - 3

Kylie Jenner, kao zapravo sve Kardashian-Jenner sestre, voli izgledati izazovno i zavodljivo. Uska i kratka odjeća su njihov zaštitni znak. Ipak, nekada Kylie obuće i neku kombinaciju koju bismo joj rado ukrali.

Kylie ćeš uvijek vidjeti u dizajnerskim krpicama, ali to ne znači da njene outfite ne možeš rekreirati s onim što imaš u ormaru ili u budžet verziji. Ima dana kada i ona nosi jednostavnije outfite, poput traperica i neke kul majice ili jednostavnije haljinice. Iako je većinu vremena u stvarima koje ne bi niti imali gdje za obući, osim možda u neki ludi izlazak u klub, pronašli smo 12 njenih odjevnih kombinacija koje možeš isfurati sada na kraju ljeta kada još ima i vrućih dana, ali i onih malo hladnijih. Povremeno na TikToku Kylie snima spremanje s njom i pokazuje slaganje outfita.

 

@kyliejenner

 

♬ Doja Cat Attention First Verse - Ben Chatonda

 

U jednom od posljednjih je nosila neobičnu dužu traper suknju i crop majicu. Naravno da vjerojatno nemaš istu suknju kakvu ima ona, ali možeš prepisati „recept“. Bijela duga traper suknja i obična crna majica koju ćeš cropati tako da ju uguraš ispod grudnjaka! To je opcija za ljeto.Kada vani zahladi, dodaj i običnu bijelu majicu na zakopčavanje i kožnu oversized jaknu. I imaš isti outfit! To je samo jedna od njenih odjevnih kombinacija koje možeš prepisati i nositi i ti, na svoj način. Koje bi još njene outfite mogla bez problema rekreirati? Pogledaj u galeriji iznad!

Kylie Jenner Moda outfiti odjevna kombinacija rekreirati outfite možeš nositi i ti kopirati outfite slavnih odjevne kombinacije slavnih osoba nosivi

Još vijesti