Wonka

Timothee Chalamet je oduvijek bio „celebrity crush“ mnogih cura, a u posljednje je vrijeme još dodatno upao u oko nakon filma „Wonka“ i druženja s Kylie Jenner. Gdje je sve glumio do sada i koje njegove filmove možeš gledati ovaj tjedan?

Nekada biramo koji ćemo film gledati po tome koji nam se žanr gleda, a nekada i po tome tko glumi u njemu. Ovih je dana u fokusu mladi glumac Timothee Chalamet, a iako je samo djelomice u centru pažnje zbog svoje glume, a više zbog toga što je u vezi s Kylie Jenner, svejedno nećemo zaboraviti na njegove filmove. Do sada je već glumio u dosta toga, a kao i svaki glumac, ima iza sebe i dobrih i loših filmova. Fokusirat ćemo se sada na one dobre koje vrijedi pogledati. Ako ti nije dosta Timotheeja Chalameta, onda će ti ovu filmovi u kojima glumi dati dodatnu dozu.

1.Wonka

Prvi na list mora biti „Wonka“, njegov posljednji film koji nećeš požaliti ako kreneš gledati. Timothee je super utjelovio Willy Wonku. Priča prati mladog Wonku koji ima san otvoriti dućan s čokoladom.

2.Dune

Ove bi godine trebao doći drugi dio ovog filma pa je idealno vrijeme za pogledati prvi nastavak ako već nisi. Ovaj film neće biti za svakoga, ali čini nam se da je većina ipak ostala ugodno iznenađena. Jedina mu je „mana“ što traje 2 i pol sata.

Romantični filmovi Romantični filmovi koje jedva čekamo: 8 slatkih girly filmova koji izlaze u 2024. godini

3.Lady Bird

Glavni lik filma je 17-godišnja učenica katoličke srednje škole. Nije zadovoljna svojim imenom i zato se odaziva na Lady Bird. Kroz film pratimo život jedne tipične tinejdžerice i njene prve ljubavi, prijave na fakultet i sve druge dnevne „probleme“ s kojima se možda i sama susrećeš.

4.Call Me by Your Name

U ovom filmu Timotheeja gledamo u malo drugačijoj ulozi, kao mladog dečka koji se zaljubljuje u puno starijeg obiteljskog prijatelja i s kojim se upušta u tajnu vezu. Film je po izlasku prije nekoliko godina podignuo prašinu i oduševio publiku i kritičare.

5.Bones and All

Ovo je jedna neobična ljubavna priča koja bi ti se mogla svidjeti ako joj daš priliku. Film je romantični, ali je smješten i u horor žanr. Priča prati mladi teen par koji se zaljubljuje, a twist filma je taj što su njih oboje kanibali. Ovakvu ljubavnu priču sigurno nikada nisi gledala.

6.The King

Timothee Chalamet je u ovom filmu mladi princ koji dolazi na tron i odjevnom se nalazi u situaciji da mora vladati zemljom, paziti na svoju glavu i voditi rat koji mu je ostavio njegov otac. Preporuke svima onima koji vole povijesne filmove ili samo žele pogledati neki ozbiljniji film.

Filmovi Filmovi nastali po istinitim pričama: Radnja ovih 12 nije plod nečije mašte, već se stvarno dogodilo

7.A Rainy Day in New York

Imamo na listi i jednu tipičnu romantičnu komediju – znamo i sami da njih nikada previše! Timothee je u glavnoj ulozi, a pratimo mladi par koji dolazi provesti vikend u New Yorku, ali ih zahvati grozno vrijeme i hrpa problema.

8.Little Women

Iako je ovo priča o četiri sestre, fanove Timotheeja će oduševiti i njegov lik. Totalno je karizmatičan i još ćeš se malo više zaljubiti u njega. Jo March je jedna od sestara koja se u ovom filmu prisjeća svoje mladosti i svoje četiri sestre te nam priča o njima. Još jedan jako dobar film!

filmska lista timothee chalamet Filmovi što gledati preporuke filmova za mlade

Još vijesti