Kardashian-Jenner obitelj

Kourtney, Kim i Kylie izrazile su svoje negativno iskustvo sa svakodnevnim promjenama koje Instagram uvodi. Jedna od njih, kojoj svi svjedočimo, je ta da se Instagram polako pretvara u TikTok s obzirom na to da su fotografije tamo sve rjeđe za vidjeti.

Instagram je već godinama jedna od najpopularnijih društvenih mreža koju koriste milijuni korisnika diljem svijeta. No, u posljednje vrijeme, Instagram se sve češće mijenja. Ne samo što često rade promjene koje bi trebale olakšati njegovo korištenje već se njegov sadržaj u potpunosti promijenio. Dok je nekada sav fokus bio na Instagram fotkama, danas se taj fokus sve više okreće prema videima.

Dečko i cura na mobitelu Instagram može upropastiti vašu vezu – ovo su samo neki od primjera zbog kojih će biti problema

Upravo zbog toga mnogi misle da Instagram kopira TikTok jer su na njemu dostupna samo videa koja tamo odlično prolaze što dokazuje i popularnost TikToka. Zato se misli da Instagram želi napraviti isto kao i TikTok, kako bi dosegnuo veći broj korisnika zahvaljujući kratkim videima, odnosno Reelsima.

 

 

Upravo zbog toga, na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj piše: 'Vratite Instagram onakvim kakav je bio. (prestanite biti TikTok, ja samo želim vidjeti slatke fotke svojih prijatelja) Iskreno, svi vaši korisnici' – piše. Ta fotografija izazvala je pravi boom jer su je svi počeli dijeliti što dokazuje da većina korisnika misli isto. Istu tu fotografiju podijelile su na svojim Instagram storyjima Kylie, Kim i Kourtney što dokazuje da se niti njima ne sviđa činjenica da se Instagram pretvara u TikTok.

 

 

Nakon masovnog dijeljenja ove slike, od strane korisnika, ali i celebova poput Kardashianki, izvršni direktor Instagrama odgovorio je na ove prozivke u obliku videa te je rekao: 'Ipak, moram biti iskren – Instagram će se s vremenom sve više pretvarati u video. To vidimo čak i ako ništa ne promijenimo i to vidite samo akda pogledate Instagram feed' – napomenuo je. Što se fotografija tiče, tu je dodao da Instagram fotke neće nestati s ove društvene mreže tako brzo, ali da više neće biti u tolikom fokusu u kojem su bile prije, na nezadovoljstvo mnogih.

Poziranje Učini profil zanimljivijim: Poze za Instagram fotke koje trebaš isprobati ovog ljeta

Kylie Jenner Kylie Jenner nije bez razloga kraljica Instagrama: 10 najboljih fotki koje je objavila na svom profilu

instagram promjene na instagramu kopiranje tik toka kardashian

Još vijesti