Galerija Elena Kitić Elena Kitić - 1 Elena Kitić - 2 +3 Elena Kitić - 3

Kako odrastamo tako se mijenjamo, neki više, a neki manje. Pogotovo je najveća razlika kada odrastamo iz tinejdžera u odraslu osobu. Tada ćemo se najviše promijeniti. Elena Kitić je jedan od primjera.

Elena Kitić je danas poznata pjevačica, ali kada je bila tinejdžerica, javnosti još nije bila poznata. Sada je u javnost izašla njena fotka iz tinejdžerskih dana i ljudi ne mogu vjerovati da je to stvarno ona. Danas ima 25 godina, odrasla je, fura stil koji je prilično dramatičan i koji je nemoguće ne zamijetiti. Uvijek je u nekim outftima za koje se čini kao da treba puno hrabrosti da ih se nosi. No, njoj stoje super i ako se ona u njima osjeća super, zašto ih ne nositi.

 

 

Na Instagramu je osvanula njena slika s mamom kada su još 2010. godine išle na koncert Jelene Karleuše. Elena je tu imala tek 12 godina! Kao tinejdžerica, naravno da nije mogla izgledati kao danas, a stilu koji fura još nije bilo ni traga.

 

 

Neprepoznatljiva. Otkad je na sceni, Elena je izgradila svoj imidž od kojeg se ne odvaja godinama i koji joj je i zagarantirao vojsku pratitelja. Kako se drži stila u glazbi koju radi, tako se drži i stila u svom izgledu.

Po slici iz teen dana nema šanse da bi ju itko prepoznao! Ovo ti je i dokaz da nema potreba da si u teen godinama stavljaš pritisak na to kako izgledaš i jer ne izgledaš kao cure s Instagrama jer ni one nisu izgledale tako kao sada kada su bile mlađe. Kada odrasteš i prođeš kroz pubertet, čeka te velika promjena.

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

Elena Kitić kao tinejdžerica mlada kako je izgledala u teen godinama pjevačica prije slave

Još vijesti