Galerija James Charles James Charles - 1 James Charles - 2 +3 James Charles - 3

James Charles je sve aktivniji na TikToku. YouTube pomalo propada i njegovi su dani slave polako na zalasku, ali zato je TikTok mjesto gdje svi žele biti. Beauty Youtuberi se ovih dana sve više sele na TikTok.

Ima James Charles TikTok već dulje vrijeme, ali ne objavljuje na njemu toliko redovito koliko bi njegovi pratitelji htjeli. U zadnje je vrijeme malo aktivniji, i on i brojne druge zvijezde koje znamo s YouTubea. Svi koji ga prate znaju da povremeno voli zaviriti u objave u kojima je označen i vidjeti u čemu ga to ljudi označuju. Tako je sada došao do jednog videa u kojem ga je jedan umjetnik uz pomoć uređivanja fotografije pretvorio u muževniju verziju Jamesa Charlesa.

Wednesday i Sheldon Kako bi izgledali popularni likovi iz filmova i serija da su suprotnog spola? 10 najboljih

Nije tajna ni ništa čudno da se ovaj influencer voli šminkati, odijevati u haljine, stavljati perike i slično. To je dio njegovog identiteta. A što da nije? Navikli smo ga vidjeti ovako.

 

 

Nema sumnje, izgleda top! A ako se ikada pitao kako bi izgledao da je muževniji, jedan njegov pratitelj ima odgovor na to pitanje. Uzeo je jednu njegovu fotografiju i uz malo uređivanja dao mu muževnije karakteristike lica. Dodao mu je bradu, istaknuo adamovu jabučicu, proširio nos, maknuo filere iz usana… Video je došao i do Jamesa koji je toliko oduševljen da je rekao da bi i sam pao na sebe.

 

@jamescharles #duet with @jose_arrt ♬ ceilings plot twist - sped up sounds

 

Jedna je osoba u komentarima rekla da izgleda kao dupe Nicka Jonasa – i ako malo bolje pogledaš, stvarno ima nešto u tome.

James Charles influencer muževniji kako bi izgledao tiktok preobrazba drugačiji james charles

Još vijesti