Jennifer Lopez

Jennifer Lopez sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila kompletnu makeup rutinu uoči najvećeg modnog događaja godine – Met Gale.

Stavila je traku na glavu, kako joj kosa ne bi smetala i proces pripreme lica za makeup mogao je početi. Prvo je nanijela na lice ono što je nazvala „svetim gralom“, a to je serum „That JLo Glow“ iz njezine linije kozmetike JLo Beauty za predivan sjaj kože.

„Mislim da me ljudi smatraju brončanom, kao da sam uvijek na suncu i takve stvari, ali istina je da se nisam puno sunčala“, rekla je glumica dok je nanosila kremu sa SPF-om na svoju kožu.

 

 

Nakon što je njezina koža bila u potpunosti hidratizirana, prepustila se u ruke vizažistice Ash K. Holm.

„Sve je u tome da šminka ostane senzualna i da njezina prirodna ljepota zasja kroz šminku“, opisala je vizažistica.

Holm je objasnila što je sve koristila za besprijekoran izgled svoje klijentice. Oči je naglasila paletom „Huda Beauty Empowered“ i trepavicama „Kiss Lashes My Lash But Better Collection“ čija cijena se u web trgovinama ne penje iznad 8 dolara. Obrve je dotjerala s „Anastasia Beverly Hills Brow Definer“. Na usnama je Jen nosila serum „Buxom Shot Collagen Infused“.

Očito da i za Jen vrijedi pravilo da je „manje-više“ pa je zablistala na večeri Met Gale u haljini Ralpha Laurena i makeup-om kojeg sada i mi možemo kopirati.

 

 

jlo makeup rutina kako se našminkati kao jlo makeup kakav ima jennifer lopez kako izgledati kao jlo šminka za maturalnu makeup look

Još vijesti