Rockerska šminka

Vrijeme je da nakratko staviš sa strane svoje nude nijanse sjenila i da uzmeš one tamnije i crne. Na TikToku počinju trendati malo drugačiji makeup lookovi. Alternativna postaje popularna u šminkanju.

Ovo neće biti šminka za svaki dan, to je sigurno. Ali za izlaske i spojeve – kao stvorena. Čak i ako ti dečko nije u rock bendu. Naziv ovih makeup lookova je uglavnom nešto u stilu „izgledaj kao da ti je dečko u rock bendu“, a neki ih nazivaju i grunge makeup lookovi. Kako god ih nazvala, svima je zajednički način šminkanja koji se pokušava postići. Crne oči, minimalna kontura i prirodna boja ruža na usnama. Zbog toga što su oči ovdje u prvom planu, ostatak šminke je minimalistički. Kombinacija crnog sjenila i šljokica na očima izgleda toliko dobro!

 

@ellieloveux Trust the process #rockstargirlfriendmakeup #smokeyeye #grungemakeup ♬ Smells Like Teen Spirit - Nirvana

 

Postoje različite verzije istog načina šminkanja jer svatko doda nešto svoje i napravi ga po svom ukusu, a ne znamo koji nam je krajnji rezultat bolji od kojega.

 

@__bexbeauty__

Grunge girl 💋💎🖤

♬ sonido original - lyrsae

 

Nakon par videa, bit će ti jasno da se tu ne radi o ničemu pretjerano kompliciranom i da bez problema možeš i sama rekreirati. Pitanje je samo jesi li dovoljno hrabra za nositi ovako nešto. Ovaj trend neće biti za svakoga. Da bi sve na kraju izgledalo najbolje moguće, sjeti se da prilagodiš i outfit, kao i frizuru.

 

@monika_mua_ I NEVER wore cool toned eyeshadows before because i thought it wouldnt suit me… but this eyeshadow palette has my heart 😭 THE SILVER IN IT !!!! Wow 🥲 #rockstargirlfriend #rockstargfmakeup #rockstargirlfriendmakeup #cooltonemakeup #pamelaandersonmakeup #makeuptutorial ♬ original sound - ALEX TURNER

 

Svako malo dolaze neki novi makeup trendovi, a kako novi dolaze, isprobaj svaki i vidi koji baš tebi najbolje stoji. Možda pronađeš svoj novi look među njima koji će ti postati zaštitni znak.

Viralna šminka Viralna šminka s TikToka koja je zapravo stvarno odlična: Top 10 proizvoda koji nisu viralni bez razloga

Konturiranje Korektor služi i za konturiranje lica: Dva od Maybellina su posebno dobra kao kontura

 

šminka šminkanje makeup rockerska šminka alternativna šminka u trendu makeup look trenda na tiktoku kao da ti je dečko u rock bendu

Još vijesti