Galerija Shakira i Jennifer Lopez Kristen Stewart Kristen Stewart +15 Shakira

Toliko dugo imaju ove boje i ne odvajaju se od njih da su nas uspjele uvjeriti kako su to njihove prirodne boje kose, a nisu. Nikad ne bismo rekli, a sigurno ni ti nisi za neke od njih znala kako im kosa zapravo izgleda.

Pitamo se samo kako im kosa već nije spaljena od toliko godina redovitog farbanja. Neke od njih imaju puno tamnije kose nego one po kojima ih znamo, a neke su zapravo prirodno plavuše, a s plavom ih kosom ne bi prepoznala. Kada postanu planetarno popularne, zvijezde dobiju i stiliste kao i cijelu vojsku ljudi koji se bave njihovim imidžem u javnosti. S obzirom na to kakav dojam žele da ostave na publiku, u tom smjeru se cilja s izgledom. Iznenadit ćeš se kada vidiš koje to slavne zvijezde nemaju prirodnu boje kose i koja im prirodna boja je.

Zendaya i Kim Kardashian Slavne cure koje su za ljepotu trpjele bolove: 7 izgleda s crvenog tepiha koji su fizički bili bolni

Ovih primjera ima i na domaćoj i na stranoj sceni. Primjerice, malo tko zna da Maja Šuput zapravo ima smeđu kosu ili da Shakira nije plavuša. Koje još zvijezde svi znamo po njihovim umjetnim bojama, a prirodne nitko ne bi pogodio? Pogledaj u galeriji iznad kako izgledaju danas vs. kakva im je prirodna boja kose.

Lana Condor i Anthony De La Torre Slavni parovi koje želimo vidjeti da glume zajedno u romantičnim filmovima – bili bi to top filmovi

slavne zvijezde slavne djevojke prirodna boja kose farbaju se godinama kako su izgledale prije prije vs. danas

Još vijesti