Hailey Bieber

Manekenka i poduzetnica na svom je Instagram profilu podijelila niz fotografija u prozirnoj smeđoj haljini ispod koje se nazire donje rublje.

Hailey je predvodnica trenda tzv. „glazirane kože“, koju karakterizira hidratiziran, sjajn i blistav ten. Estetiku skincare rutine prenijela je, čini se, i na svoju garderobu jer su joj ljudi u komentarima pisali kako na njoj sve sjaji, od kože, pa do haljine koju je obukla.

 

 

Na trećoj je fotografiji fokus na njezinom licu. Pokazala je svoj prirodni make-up look. Na licu je imala zapravo vrlo malo šminke, a ono što moramo zamijetiti je njezina čista, zdrava i blistava koža koja nije zacementirana slojevima pudera. Hailey je još jednom dokazala zašto je predvodnica trendova u svijetu skincarea.

Na svom je TikTok profilu pokazala u kratkom video isječku kako je nastajao taj look. Vrlo jednostavno, a opet tako lijepo. Hailey je dokaz da i manje može biti više.

 

@haileybieber

a little glowy makeup vibe ✨🦋

♬ Snooze - SZA

 

hailey bieber Hailey Bieber u goloj haljini glazirana koža čista i zdrava koža trendovi u svijetu skincarea vrlo malo šminke prirodni make-up look

Još vijesti