Kourtney Kardashian

Poslovno carstvo Kardashianki je stvarno ogromno i žene iz ove reality obitelji bave se pomalo sa svime, od manekenstva, glume, influencinga preko izbacivanja linije odjeće, kozmetike i slično.

Kourtney Kardashian prošle je godine ušla u wellnes industriju i tako lansirala liniju dodataka prehrani pod nazivom „Lemme“. No, njezin najnoviji dodatak asortimanu proizvoda navukao je bijes javnosti, konkretnije ginekologa diljem svijeta.

 

 

Naime, Kourtney tvrdi da njezini vitaminski bomboni „Lemme Purr“ održavaju vaginu svježom.

„Ananas, vitamin C i probiotik za ciljano zdravlje vagine i pH razine koji podržavaju svježinu i okus“, pojasnila je Kourtney na Instagramu objavivši video sebe, dok je okružena s mačkama.

Ginekologinja Jen Gunter, koju na Instagramu prati veliki broj ljudi, prozvala je Kardashianku zbog lasniranja takvog proizvoda i sporne reklame.

 

 

Svatko tko sugerira da vaša vagina nije svježa je ženomrzac i grozna osoba. I da, to uključuje tebe Kourtney Kardashian i tvoj 'Lemme'“, kazala je ona u svojoj Instagram objavi. Inače je ova ginekologinja ujedno i autorica knjige o intimnom zdravlju žene te ju je očito razbjesnilo da netko, tko zbog svoje slave ima prilike utjecati na mase, promiče totalno pogrešne stavove. Takvi stavovi mogu žene diljem svijeta natjerati da se srame svojim normalnih tjelesnih funkcija.

No, nije ona jedina. Za BBC News o svemu se oglasila i Maddy Dann. Naime, i ova je ginekologinja zabrinuta zbog toga što još jedna slavna osoba želi prevariti žene diljem svijeta da pomisle kako su posve normalne vaginalne funkcije problem.

„Svaka osoba s vulvom ili vaginom imat će drugačiji miris i drugačiju količinu iscjetka. Ovaj proizvod sugerira da bi svaka žena trebala imati isti miris, vaginu i iscjedak, a to jednostavno nije realno“, rekla je ova doktorica.

Osim toga, ako je osoba zdrava, zašto bi unosila suplemente u svoj organizam, pitala se ova dr. Maddy.

No, glavni savjet koji je ova doktorica uputila ženama diljem svijeta je da ako se miris vagine ili iscjedak promjene, moraju posjetiti ginekologa, a ne slušati Kardashianku.

Kourtney Kardashian i vitamini lemme ginekologinja Maddy Dann ginekologinja Jen Gunter bomboni Lemme Grift vitaminski bomboni za svježu vaginu

Još vijesti