Lewis Capaldi i Harry Potter

Ukoliko voliš Harryja Pottera, a i povremeno poslušaš neku osjećajnu pjesmu Lewisa Capaldija, onda će ti ovo biti otkriće i pitat ćeš se kako to prije nisi uočila. Sada ćemo samo tog lika vidjeti kada se negdje pojavi Lewis.

Ne znamo kako ovo prije nismo primijetili, ali sada kada jesmo, više to ne možemo ne vidjeti. Pjevač Lewis Capaldi nam je poznat po svojim divnim, osjećajnim pjesmama. Znam kako izgleda, ali nikada nismo doživjeli stvarno KAKO IZGLEDA. Fanovi Harryja Pottera su došli do otkrića koje je istovremeno i zbunjujuće i nevjerojatno. Netko je primijetio koliko Lewis Capaldi sliči na lika iz Harryja Pottera i sada se to proširilo internetom.

 

 

Nekima je drag, nekima nije, ali svi se slažu s tim da ovaj pjevač izgleda kao Alastor Moody! Točnije, izgleda kao njegova nešto mlađa verzija, ali crte lica, oblik glave, totalno Alastor.

Alastor Moody

Ovo je čak došlo i do samog Lewisa Capaldija. Kada je bio na jednom after partyju, neki random lik mu je prišao i rekao da izgleda kao Moody. Priznao je i sam da sada to i vidi i da mu je jasno.

 

@lewiscapaldi Common madeye W #harrypotter ♬ original sound - Lewis Capaldi

 

Iako nije možda usporedba koja je laskava i koju bi svatko htio, on ju je primio bez imalo uvrede. Dapače, samo se nasmijao na svoj račun.

lewis capaldi harry potter Alistor Moody izgledaju isto na koga liči lewis capaldi celebrity

Još vijesti