Emily in Paris

Netflixovu seriju „Emily u Parizu“ često uspoređuju sa kultnom serijom „Seks i grad“. Serija je to koja se počela emitirati krajem devedesetih i koja je pratila živote četiriju djevojaka u New Yorku, gradu koji nikad ne spava.

Možda niste znali, ali obje je serije režisirao Darren Star, a oni koji su nekad voljeli „Seks i grad“, a danas s nestrpljenjem iščekuju Emilyne nove avanture te primjećuju koliko su Carrie Bradshaw i Emily Cooper slične.

Obožavatelji serija tvrde da glavna junakinja „Seksa i grada“ i glavna junakinja Netflixove uspješnice, imaju vrlo sličan stil, ali i osobnost.
U intervjuu za E! Insider Lily Collins su tražili da prokomentira te usporedbe između Emily i Carrie.

„Ovo je nešto što ću uvijek prihvatiti s velikom ljubavlju. Jednostavno volim Carrie Bradshaw. Volim Sarah Jessicu Parker“, rekla je 33-godišnja glumica te dodala kako oba lika obožavaju modu i modne revije te da su obje serije posvećene gradovima u kojima su snimane, Parizu i New Yorku.

Osim zajedničkog režisera, obje serije imaju i istu kostimografkinju, Patriciu Field, koja je dobila nagradu Emmy. Ipak je Patricia Sarah Jessicu Parker pretvorila u modni uzor, a starije generacije nekad su s pozornošću pratile stil četiriju njujorških djevojaka, baš kao što danas vrlo rado pratimo i analiziramo modni izričaj Emily Cooper.

 

 

Američki mediji raspisali su se kako će se legendarna Samantha iz „Seksa i grada“, pojaviti u četvrtoj sezoni „Emily u Parizu“. Hoće li se stvarno Kim Cattrall pojaviti u idućoj sezoni ili su to tek obični tračevi, saznat ćemo iduće godine.

Usporedbe Emily i Carrie Bradshaw emily u parizu seks i grad carrie bradshaw Kim Catrall Samantha iz Seks i grada

Još vijesti