Ljetni outfiti

Svaka cura zna da je odjevna kombinacija za prvi dan škole nešto bitno. Pogotovo za one cure koje vole modu. Dečki češće obuku majicu i hlače koji im prvi dođu pod ruku, ali kod cura taj proces izgleda malo drugačije.

Ako i tebe muči pitanje „što nositi za prvi dan škole?“, sada ćemo ti dati nekoliko različitih odgovora koji bi ti mogli pomoći. Škola počinje taman kada se ljetne vrućine malo smire, ali još nije toliko hladno da moramo nositi jaknu. Idealno vrijeme za hrpu outfita! Kada je toplo, ali ne pretoplo, imamo najviše opcija što nositi. Iako neće biti hladno, nemoj za prvi dan škole nositi odjeću koja je prekratka, da ne bi odmah završila u problemima. Suknje i hlačice koje su ultra kratke ne dolaze u obzir, kao niti duboki dekolte. Donosimo ti prijedloge odjevnih kombinacija koje su idealne za prvi dan škole, ali niti malo obične. Izgledat ćeš odlično, izdvojiti se kao modna kraljica i najbitnije – bit će ti udobno.

1.Crna haljinica s čarapama i mokasinkama

 

 

Mala crna haljinica je novi ljetni klasik. Ili tako barem kažu zvijezde. Brojne su cure na nedavni Miu Miu event došle u crnoj ljetnoj haljinici koju su kombinirale s bijelim čarapama i mokasinkama. Ovakav look sa svojom ljetnom crnom haljinom možeš i ti isfurati za školu.

2.Tenis suknja

 

 

Tenis suknja i majica u nekoj pastelnoj boji mogu biti jako slatka kombinacija! Uz Air Forsice ili bilo kakve druge bijele tenisice, izgledat ćeš totalno slatko i girly. Bitno je samo da ti suknja nije jako kratko!

Jesenski outfit Najbolji komadi odjeće iz H&M-a za jesen: 15 jesenskih kombinacija idealnih za svaki dan

3.Široke ljetne hlače i topić

 

 

Kombinacija koju je nosila Antonia Dora možeš lako profurati i ti samo u svojoj verziji. Duge lagane ljetne hlače i omiljeni topić su kombinacija za 5, neće ti biti vruće i osjećat ćeš se u njoj udobno.

4.Duga traper suknja i obična bijela majica

 

 

Ema Luketin uvijek izgleda odlično, a jedna prilično jednostavna kombinacija koju je nosila nedavno nam je zapela za oko. Traper suknja i obična bijela majica kratkih rukava – tako jednostavno, a tako dobro.

5.Prsluk

 

 

Prsluci su se nositi ovo ljeto, a mogu biti i dio kombinacije za školu. Za one cure koje se furaju na „old money“ stil, ovo je jedna idealna kombinacija.

6.Hlačice i košulja

 

 

Lagana bijela ljetna košulja može izgledati super na puno toga, kao i na kratke hlačice. Uguraj ju u njih, stavi kul remen i to je to. Što imaš zanimljiviju košuljicu, to će cijeli izgled biti više fora.

7.Ljetno „poslovno“ izdanje

 

 

Još jedan look koji podsjeća na „old money“ vibe koji je trenutno veliki hit. Idealno za cure koje se žele srediti i izgledati ozbiljnije, ali ne i uštogljeno. Ovo je savršena kombinacija koja ide i ako je vani malo hladnije.

Outfiti s trapericama Inspiracija za odjevne kombinacije s trapericama – ako uvijek nosiš iste stvari, evo 8 novih ideja

8.Široke trapke i topić uz neki fora detalj

 

 

Obične kombinacije kao što su omiljene trapke i topić možeš začiniti s nekim fora detaljem, poput primjerice s maramom u kosi. S ovim outfitom igraš na sigurno – što nije uvijek loše.

outfiti odjevne kombinacije Moda Prvi dan škole srednja škola što nositi prvi dan škole ideje inspiracija za outfite kraj ljeta

Još vijesti