Slika nije pronađena

TikTokerica Julia Fleur Carolan na toj društvenoj mreži broji 312,4 K followera, a s njima često dijeli zanimljivosti koje krije život u New Yorku. Tako je objavila nekoliko videa u kojima komentira ponašanja nekih od najpoznatijih celebrityja u fancy restoranu gdje je radila kao konobarica. Ukoliko te zanima kakva je Kim Kardashian, Nicki Minaj, Kylie i Kendal Jenner, Keanu Reeves i mnogi drugi u toj situaciji, ne propusti pogledati kratke videoisječke u nastavku.


Prema navodima ove TikTokerice, popularna Amerikanka Kendal Jenner zadužuje druge ljude da razgovaraju s osobljem umjesto nje! Upravo zbog toga, ovo iskustvo okarakterizirala je kao ne baš najbolje, a njezino ponašanje ocijenila slabom ocjenom - 4/10. Također, prepričala je kontroverze vezane uz Kendalin brand Tequile koje bi te mogle zaintrigirati. U spomenutom Tik Tok videu, Julia se dotaknula Josha Pecka koji je , zajedno sa svojom partnericom, dobio maksimalnu ocjenu! Pobjednica ovog ocjenjivanja zasigurno je Beyonce s ocjenom 10000000!Nakon ogromnog feedbacka, izašao je i drugi dio priče o celebrityjima. Saznaj zašto su sestre Gigi i Bella Hadid s kojima je također komunicirala u restoranu dobile čistu desetku i komplimente da su vrlo simpatične i drage, a i zašto je žena Justina Biebera, Hailey Bieber, odnijela titulu najgore.


Za još zanimljivosti vezanih uz život u New Yorku ne propusti kliknuti follow na Julijin profil. Garantiramo da nećeš požaliti. Pogledaj još:


Harry Potter je odrastao i postao zavodnik: TikToker koji izgleda identično kao ovaj lik osvaja fanove


Je li Billie Eilish opet napravila kaos s kosom? Ljudima je izletavao TikTok koji ih je dobro zavarao


Uskoro kreće nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato'! Vraćaju se najbolji od najboljih - gledaš?


društvena mreža julia carolan Kylie Jenner Kendal Jenner Nick Jonas beyonce kim kardashian hailey bieber tik tok

Još vijesti