Kylie jenner

Svi su nestrpljivo čekali kada će Kylie objaviti ime svoje nove bebe, jer Kardashian-Jenner obitelj je poznata po tome da ima prilično neobična imena za svoju djecu. I tako kada je otkrila da se najmlađi član obitelji zove Wolf – svi su bili oduševljeni.

Ali izgleda da ipak nismo saznali ime. Kylie je na Instagram Storyju podijelila da su ona i Travis odlučili da će sinu promijeniti ime i da se ipak neće zvati Wolf. Podijelila je to javno jer vidi da mu se svi obraćaju pod tim imenom, koje više nije njegovo ime. Iako joj je to ime bilo prvi izbor, izgleda da ipak nije sjelo kako treba. Napisala je da jednostavno nisu osjećali da je to ime za njega. Koje su ime ipak izabrali?

objava kylie jenner

Foto: Instagram – kyliejenner

Naravno da nije otkrila. Ne bi to bila Kylie da sve otkrije odjednom. Voli držati fanove u neizvjesnosti. Nije napisala ništa o tome jesu li se već odlučili za novo ime ili još uvijek razmišljaju. Fanovi će sada opet biti u neizvjesnosti i čekati koje će to biti novo ime. Hoće li biti neko još neobičnije ili će se možda odlučiti za neko dobro poznato? Poznavajući Kylie, sigurno nas čeka neko ludo iznenađenje, ime koje nitko ne očekuje.

Pogledajte još:

Cura je optužila Kim Kardashian da je ukrala ideju njenog malog brenda

Veze slavnih osoba za koje su svi uvjereni da su fejk: Ovih su 7 bile samo predstava za javnost?

Za par dana dolazi nova sezona 'Bridgertona' – čak 3 lika se ne vraćaju u ovoj sezoni

Kylie Jenner ime bebe wolf novo ime