Bella Hadid

Pratite li Bellu Hadid na društvenim mrežama, vrlo vjerojatno znate koliko voli konje.

Pa čini se baš da ju je ljubav prema konjima dovela do jednog novog romantičnog poznanstva. Naime, kako piše TMZ, Bella ljubi ni manje ni više, nego pravog kauboja.

 

 

U videosnimci koja je proslijeđena američkom tabloidu, vidi se kako manekenka ljubi i drži se za ruke s tajanstvenim muškarcem na ulicama Texasa. Kako TMZ navodi, riječ je o Adanu Banuelosu.

Pa tko je stanoviti Adan?

On je poznati teksaški uzgajivač konja, specijaliziran za treniranje ovih plemenitih životinja, s mnogobrojnim priznanjima za svoj rad. Na njegovim službenim web stranicama možete vidjeti kako je ponosan na svoje meksičko podrijetlo i oca, koji se i sam bavio konjima i koji mu je velika podrška u poslu. 

 

 

Vrlo vjerojatno su se Bella i on zbližili baš zbog ljubavi prema konjima, jer Bella je bila profesionalna jahačica, koja bi možda 2016. čak postala i dio američkog olimpijskog tima. No svoje sportske snove nije mogla ostvariti, jer se borila s lajmskom bolešću. 

Bella nije imala nikakvih komentara za američke tabloide. No nema više sumnje odakle joj sve one krasne fotke s konjima koje je posljednje vrijeme objavljivala na Instagramu. Zasigurno je to s Adanovog ranča i zasigurno je on bio s druge strane kamere. 

bella hadid bella hadid novi dečko ljubav prema konjima kauboj adan banuelos teksaški kauboj bella hadid konji bella hadid i kauboj iz texasa Lajmska bolest

Još vijesti