Galerija Barbi Afrika - 7 Barbi Afrika - 1 Barbi Afrika - 2 +5 Barbi Afrika - 3

"The Notebook" je filmski klasik. Iako se radi o romantičnoj komediji bilo bi glupo ne nazvati ga klasikom. Osvojio je mnoge generacije, a ako si ga i ti gledala i svidio ti se, onda će ti se svidjeti i ovaj film.

Barbi Afrika ne daje baš često preporuke filmova pa kada ju neki koji je pogledala toliko oduševi da ga ide svima preporučiti, vjerojatno je stvarno jedan od njenih favorita. Romantični su filmovi tako slatki, a nekada i pomalo tužni. "The Notebook" je jedan od glavnih filmova tog žanra i sigurno si ga pogledala, a ako nisi – što čekaš? Priča o mladom paru zapravo je inspirirana stvarnim ljudima, što film čini dodatno zanimljivijim.

Hachi i Walk to Remember Depresivna filmska lista: 10 tužnih filmova koji te neće ostaviti ravnodušnom

Noah i Allie su par koji nas je sve osvojio! U potrazi za novim romantičnim komedijama koje bismo mogli gledati, uvijek smo za tuđe preporuke, a jedna je sada došla baš od Barbi Afrike. Pogledala je film "The Longest Ride" i rekla da je toliko predivan te da će se sigurno svidjeti svima koji vole romantične filmove.

Filmska preporuka Barbi Afrike

Priča prati život mladog para čija veza nije savršena – kao ni svaka. Imaju različitih nesuglasica i očekivanja koja prijete njihovoj vezi. Kada upoznaju starijeg čovjeka koji im počne pričati o svojoj velikoj životnoj ljubavi, naučit će od njega neke važne lekcije. Hoće li to biti dovoljno da spasi njihovu vezu?

Film bi mogao u tvojim očima zaraditi dodatne bodove ako voliš filmove koji su nastali po knjigama. Ovaj je nastao po istoimenom bestselleru Nicholasa Sparksa, poznatog po brojnim divnim ljubavnim knjigama. Barbi se svidio, daj mu i ti priliku.

 

 

Emili Dragaš Koji film gledati sljedeći? Emili Dragaš ima jednu filmsku preporuku za sve

barbi afrika filmska preporuka preporuka filma Romantični film nastao po knjizi koji film gledati film kao the notebook

Još vijesti