Timothée Chalamet i Millie Bobby Brown

Nekim je glumcima i slavnim ličnostima bilo puno lakše doći do uloga i progurati se u Hollywoodu – jer imaju slavne roditelje. To im je itekako pomoglo da dođu pod svjetla reflektora. S druge strane, neki su se progurali bez ikakve veze. Tko od poznatih lica pripada kojoj od ovih skupina?

Sigurno niti ne znaš da su neke mlade slavne osobe zapravo djeca poznatih roditelja. Iako im to u jednu ruku nije baš dobra stvar, jer kako često ističu, zbog toga su se morali više truditi. Ipak, nema sumnje, imali su vezu i bilo im je lakše progurati se u svijetu slave. Dobili su priliku samo zbog svoje obitelji. Koliko god da se zbog toga morali dokazati, ipak su priliku dobili. Neki ju neće nikada dobiti. S druge strane, tu su i neki mladi slavni koji su se progurali u Hollywoodu samo zahvaljujući svom talentu – i sreći. Oni nemaju nikoga poznatog u svojoj obitelji i došli su na scenu bez ičije pomoći. Tko od poznatih mladih lica pripada u koju skupinu? Provjeri!

Zvijezde koje dolaze iz slavnih obitelji

1.Hailey Bieber
Iako Hailey nije nastavila baviti se glumom kao i njezin poznati tata, neki vjeruju da joj je to osiguralo mjesto u modeling svijetu. Tata joj je poznati glumac Stephen Baldwin, a uz to, i stric joj je također poznat u glumačkim vodama – Alec Baldwin.

2.Brooklyn Beckham
Brooklyn je često na udaru kritika i ismijavanja, ali ne zamara se previše s tim. Pokušava se progurati kao chef, ali ta ga struka ne shvaća ozbiljno. Razlog tome je taj što je i više nego očito da je popularan toliko koliko je zato što su mu roditelji David i Victoria Beckham.

 

 

3.Olivia Jade
Influencerica Olivia Jade počela je svoju karijeru kao YouTuberica prije skoro 10 godina, a mnogi vjeruju da je u tome uspjela samo zato što ima poznate roditelje. Njenu mamu svi znaju, glumila je u seriji „Puna kuća“, a ona je Lori Loughlin. Tata joj je modni dizajner Mossimo Giannulli.

4.Kaia Gerber
Model i glumica Kaia Gerber dolazi iz itekako poznate obitelji. Ona je slijedila mamine stope u odabiru karijere, a mama joj je jedan od najvećih supermodela ikad – Cindy Crawford. Sigurno joj je to olakšalo probijanje u modeling industriji.

 

 

5.Noah Cyrus
Billy Ray Cyrus je taj koji je progurao svoju obitelj u showbiz. Itekako je poznat u svijetu country glazbe. I Miley i Noah su dobile priliku kao glumice i pjevačice baš zbog njega. On je taj koji ih je progurao.

Megan Fox i Justin Bieber Kakvim se hobijima bave slavni? Evo što to rade zvijezde u slobodno vrijeme kada ne rade

6.Maya Hawke
Znaš li da je Robin iz „Stranger Thingsa“ zapravo dijete super slavnih glumaca? Mayini mama i tata su Uma Thurman i Ethan Hawke. Nema tko nije čuo za njih, a sada i Maya ide maminim i tatinim stopama.

 

 

7.Willow & Jaden Smith
Bi li ovaj dvojac bio poznat da im roditelji nisu Will Smith i Jade Pinkett Smith. On ultra poznati glumac, a onda voditeljica talk showa. Willow i Jaden su se progurali u glazbene vode i imaju prilično uspješnu karijeru.

8.Timothée Chalamet
Hollywoodska slatkica je također dijete poznatih roditelja, iako možda nisi čula za njih, glumački svijet itekako je. Njegov je djed scenarist Harold Flender, a mama mu je glumica i pjevačica Nicole Flender.

 

 

Zvijezde koje su do slave progurale same

1.Maitreyi Ramakrishnan
Za ulogu u „Never Have I Ever“ koja ju je i proslavila, Maitreyi se borila s drugih 15.000 ljudi. Na audiciju je došla sasvim slučajno, samo kao podrška svojim frendicama, nije se isprav ni mislila prijaviti. Shvatila je da želi biti glumica nakon što je radila na školskoj predstavi i to joj se svidjelo.

2.Millie Bobby Brown
Već je s 8 godina znala da želi biti glumica i to je i rekla svojim roditeljima. Očito su vidjeli koliko to jako želi jer su zbog nje preselili u Los Angeles kako bi joj dali priliku da ostvari svoj san. I evo ga, isplatilo se!

 

 

3.Jenna Ortega
Jenna je slučajno otkrivena kao 9-godišnjakina na Facebooku i to zbog videa koji je objavila njena mama. Došao je do pravih ljudi koji su vidjeli koliko je talentirana i javili su im se agenti za casting.

4.Hunter Schafer
Glumica koja glumi Jules u „Euphoriji“ nije nikakvo poznato lice. Završila je srednju umjetničku školu i zapravo je ciljala prema tome da dalje upiše modnu školu, ali karte su se posložile drugačije i završila je u glumačkim vodama.

 

 

5.Jacob Elordi
Postao je poznat preko noći zahvaljujući ulozi u „The Kissing Boothu“. Nije imao bogatu niti utjecajnu obitelj da ga progura i čak je jedno vrijeme živio u svom automobilu.

Billie Eilish i Kit Harington Slavne osobe koje će ti reći „NE“ ako ih tražiš autogram ili da se slikaš s njima

6.Sydney Sweeney
Sydney dolazi iz malog mjesta i roditelji joj nisu nikakve poznate ličnosti. Međutim, s 12 je godina odlučila da želi biti glumica i složila cijeli plan kako bi što lakše nagovorila roditelje da ju puste da ide na audicije. I evo je danas, super poznata mlada glumica.

 

 

7.Lana Condor
Htjela se dugo baviti glumom, ali kada je tek pokušala pronaći agenta koji će ju predstavljati, to joj nije uspijevalo. Morala se dobro namučiti i onda su uloge i filmovi samo krenuli.

8.Sabrina Carpenter
Nije postala poznata zato što ima slavne roditelje, već zahvaljujući Miley Cyrus. Miley je organizirala natjecanje u pjevanju, a Sabrina je završila na trećem mjestu. Tako je došla do svog prvog ugovora. Prije nego je postala poznata pjevačica, objavljivala je covere na YouTubeu u nadi da će ju netko primijetiti.

Slavne osobe glumci pjevaci influenceri modeli Djeca slavnih roditelja probili se sami hollywood imaju poznate roditelje ne dolaze iz slavnih obitelji

Još vijesti