Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +3 Baby Lasagna - 1

Baby Lasagna je na Dori imao jako energičan nastup, a na ovakvim natjecanjima kandidati uglavnom i pjevaju uživo – što nikako nije lagana kombinacija. Marko je sada pokazao da pjeva super.

Pjesma s kojom Baby Lasagna ide na Eurosong nije jedna od onih pjesama u kojima izvođač može pokazati sve svoje vokalne sposobnosti. Zbog toga, i nastupa na Dori gdje je imao dosta skakanja u scenskom nastupu, neki su počeli pisati da pjeva loše. Što nikako nije istina. Baby Lasagna ima glas, a sada je to svima i pokazao.

Nastup Baby Lasagne Sve promjene nastupa koje sprema Baby Lasagna za Eurosong: S njim ide i jedan maturant

Na TikToku je objavio kako pjesma obradu velikog pop hita od Britney Spears – a oduševljeni su i domaći i strani fanovi. Samo uz pratnju na gitari, glas mu je ovdje više u prvom planu nego u "Rim Tim Tagi Dim".

 

@thebabylasagnaofficial when she leaves for work in the mornin' and you are unemployed AND sad #babylasagna #eurovision #rimtimtagidim ♬ original sound - The Baby Lasagna Official

 

Reći da ne zna pjevati stvarno nema smisla. Neki su u komentarima istaknuli da su i do njega došli takvih hejterski komentari o njegovom pjevanju i da je s ovim videom svima pokazao koliko su u krivu. Nadamo se da ćemo čuti još neke ovakve stvari od Baby Lasagne do Eurosonga, ali i da će nastaviti biti ovoliko aktivan i nakon svibnja.

 

 

Desingerica - 7 Nakon lupanja ljudi cipelom po glavi: Desingerica novim ponašanjem zgrozio čak i vlastite fanove

baby lasagna Marko Purišić obrada pjesme kako zapravo pjeva zna li pjevati pokazao da li zna pjevati britney spears

Još vijesti