Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 +3 Baby Lasagna - 3

Baby Lasagna, ili pravim imenom Marko Purišić, nije tek došao na glazbenu scenu. On je tu već godinama, ali mnogi za njega nisu znali jer je bio dio metal benda Manntra.

Baby Lasagna danas ima 28 godina (znamo, šokantno, nema šanse da bi ikad rekli da ima toliko), ali na internetu su počele biti opet u fokusu neke njegove fotke iz teen dana. S već 18 godina nastupao je s bendom u kojem je tada bio član. Ono što zapinje za oko je njegov izgled. Danas je prepoznatljiv po svom izgledu, a bilo da ima prirodnu boju kose ili blajhanu kao za Doru, prepoznala bi ga na svakoj fotki.

Jelena Rozga Kako je izgledala Jelena Rozga kao tinejdžerica? Širi se snimka nastupa gdje ima 17 godina

A bi li ga prepoznala na fotkama od prije 10 godina kada je imao 18? Pokušaj! Ovo je jedna na kojoj je pozirao sa svojim tadašnjim bendom. Tko je od ovih dečki Baby Lasagna?

Ako je tvoj odgovor bio prvi s lijeva, onda si bila u pravu. Još nekoliko njegovih fotografija iz teen dana na kojoj ga možeš malo bolje vidjeti pronašli su fanovi i na njegovom starom Instagram profilu.

 

 

 

 

Bio je i tada kao i danas u alternativnom điru. Usporedbe radi, stavljamo i jednu fotku otkad je postao poznat pod nadimkom Baby Lasagna.

 

 

Ema Luketin U totalno prirodnom izdanju - Ema Luketin pokazala kako izgleda bez i malo šminke

baby lasagna Marko Purišić s 18 godina kao tinejdžer kako je izgledao teen godine

Još vijesti