Galerija Nastup Baby Lasagne Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 +4 Baby Lasagna - 3

Baby Lasagna je duboko u pripremama za Eurosong, a osim osmišljavanja samog nastupa, treba ga dobro i uvježbati. I on i njegov tim. Za razliku od postave kakvu je imao kraj sebe na Dori, za Eurosong će imati neke novosti i neke nove osobe.

Zamisli da te Baby Lasagna pozove da ideš s njim na Eurosong? To je poziv koji se ne odbija. S obzirom da je već tjednima glavni favorit za pobjedu, od nastupa se očekuje puno i nema mjesta za pogreške. Objavljeno je još ranije ovaj mjesec da nastup na Dori i onaj koji se sprema za Eurosong neće biti isti po pitanju koreografije, a i da će se promijeniti odjevna kombinacija koja je izazvala toliko kontroverze.

Baby Lasagna Kako je izgledao Baby Lasagna kada je imao 18 godina? Puno drugačije nego danas

Osim tih glavnih izmjena za nastup, najavljeno je i da će doći do izmjene bubnjara jer onaj koji je bio na Dori ide na turneju i neće moći biti na Eurosongu tada. U zamjenu će doći maturant, kako piše Srednja.hr.

 

 

On je Matija Klaj, maturant Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci. Kako je ispričao za Srednju.hr, on zapravo poznaje Baby Lasagnu već dugo, a zadnjih su godina čak i svirali zajedno na gažama. S obzirom da je maturant i zbog toga ima dosta obaveza za kraj školske godine, uključujući i državnu maturu, trebat će to sve uskladiti, ali Matija se ne brine i već radi planove.

Bit će to nastup za pamćenje. Svi ga jedva čekamo vidjeti, a najuzbuđeniji su sasvim sigurno članovi tima Baby Lasagne.

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

baby lasagna Eurosong 2024 maturant ide s baby lasagnom nastup izmjene u nastupu rim tim tagi dim

Još vijesti