Slika nije pronađena

Možda to ne žele sve cure priznati, ali poznata je činjenica da svi povremeno mokre tijekom tuširanja. Iako smo mislili da je to bezazleno, ova doktorica je objasnila zašto to cure nikad ne bi smjele raditi!

Ako ne želiš imati dodatnih problema s mokrenjem za nekoliko godina, trebala bi poslušati savjet ove doktorice. Jedna doktorica savjetuje djevojkama da ne mokre u tušu prije, nakon ili tijekom tuširanja. Toga se ne trebaš sramiti zato jer su svi to napravili barem jedanput, ali ima onih cura kojima je mokrenje tijekom tuširanja postalo kao dio rutine. To nikako nije dobro, jer kako navodi doktorica, tako ćemo se naviknuti da moramo piškiti uvijek kada čujemo vodu kako teče.

 

@dr.teresa.irwin I said what I said! Unless you're struggling with total bladder emptying you need to hear this #bladdertips #pft #obgyn ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

 

Zvuči glupo, ali je istinito i ima smisla! Sigurno si već bila u situaciji da ti se počelo piškiti tijekom pranja suđa ili u blizini neke fontane, a to može biti još i gore ako ti je u navici da mokriš svaki puta u tušu kada se ideš tuširati ili nakon tuširanja. Zato izbaci ovu naviku iz svoje rutine kako ne bi imala problema s mokrenjem u budućnosti jer će ti biti teško suzdržati se pored zvuka gdje teče voda.

zagrljeni par Nemoj biti lijena! Pet stvari koje uvijek trebaš napraviti odmah nakon seksa

Slika nije pronađena Žvakanje žvakaće utječe na tebe i više nego što misliš – evo što sve dobro i loše radi tvom tijelu

Mokrenje pišanje tijekom tuširanja nedozvoljeno piškiti u tušu

Još vijesti