Masiranje uha

Umjesto da piješ tabletu, pokušaj menstrualne grčeve otjerati na način koji preporučuje ova djevojka. Samo ti treba penkala i njen video. Ako slijediš njene upute, u samo par minuta bi ti se grčevi mogli smiriti.

U moru bizarnih trikova s društvenih mreža, sada smo pronašli još jedan. Djeluje bizarno, ali zapravo nije glupost i stvarno radi. Ako si netko tko ima bolne menstruacije i redovito ti s mengom dolaze i grčevi u trbuhu, onda je ovo trik koji sljedeći put u takvoj situaciji moraš isprobati. Obično ćemo posegnuti za tabletom, ali ako možemo bez nje – još bolje. Cura je podijelila video u kojem je pokazala da se za par minuta možeš riješiti bolova ako samo s penkalom ili bilo kakvim sličnim štapićem izmasiraš jednu točku u svom uhu.

Menstruacija Pozitivne strane menstruacije: 7 pluseva zbog kojih ćeš ju manje mrziti kada ti dođe sljedeći put

Refleksologija je drevna vještina liječenja koja se temelji na tome da određene točke na stopalima ili dlanovima (ili ovom slučaju u uhu) poboljšavaju zdravlje nekih drugih dijelova tijela i organa. Ovo je na tom tragu. Masiranjem točke u uhu, smanjuje se bol u trbuhu. Dakle, nije izmišljeno.

 

@chrissybriel Replying to @Ehsaas Grover ♬ Eventually - <3

 

Ona je koristila olovku za akupunkturu, ali ako ju ti nemaš, možeš koristiti bilo kakvu drugu, to neće smanjiti djelovanje ove metode. Možeš koristiti običnu penkalu, kist za šminkanje pa čak i svoj prst. Pokazala je točnu točku u uhu koju trebaš masirati s olovkom par minuta. Nemoj prejako pritiskati, savjetuje da ti pritisak bude srednjeg intenziteta. Trebalo bi napraviti istu stvar na oba uha. Ukoliko te kasnije opet uhvate grčevi, ponovi postupak. Ako ćeš ovo raditi nekoliko puta dnevno, grčevi će otići i bez tableta. Nije štetno ni na koji način za tebe i ne trebaju ti nikakve posebne stvari – nema razloga da ne isprobaš.

Menstrualni ulošci Greške koje radimo kada imamo mengu: Nemoj ovih 8 ponoviti i sljedeći put kad ti dođe

menga menstruacija grčevi u trbuhu za vrijeme menstruacije kako ih zaustaviti trik smanjuje grčeve umanjuje grčeve hack

Još vijesti