Prištići na ruci

Dolazi vrijeme kada se lagano iz dugih rukava selimo u one nešto kraće. No, s tim neke cure moraju pokazati i neke od svojih nesigurnosti s kojima se nose. Međutim, ove stvari ne moraš tako uopće shvaćati, a i postoji kreme koje ti mogu u tome pomoći!

Jedna cura podijelila je savjet za kreme na svojem TikTok profilu. Tim savjetom će razveseliti mnoooge cure koje ove stvari doživljavaju kao svoj oblik nesigurnosti, a to uopće ne bi trebalo tako biti!

Čišćenje lica Krema, tonik, gel za prištiće? Kojim redoslijedom treba stavljati ove proizvode na lice?

Te nesigurnosti su mali i sitni prištići na rukama te točkice koje ostaju po nogama nakon brijanja. Ljudi često misle da ove sitne prištiće imaju samo cure s jačim rukama, ali to stvarno nije tako.

 

@carolinehannibal

Use when ur in and out of the showerThis is my ALL time favorite AHA body cream! No ad I buy it myself. Seriously I recommend it to everyone

original sound -

 

Slika nije pronađena Krema protiv crvenila koja je postala hit – jer uz nju ti čak ni ne treba puder koliko je koža wow

Dosta cura se nosi upravo s ovim problemom i s problemom sitnih točkica koje ostaju na nogama nakon brijanja, a one su zapravo mjesta iz kojih smo izvadili korijen dlake. No, dvije kreme će riješiti dva problema jednim udarcem, a radi se o kremi La Roche-Posaya i Rena.

Slika nije pronađena Njeguje, hrani i lagana je: Hidratantna krema koja je osvojila cure diljem svijeta – proglasile su ju najboljom!

U pitanju su kreme, ne samo za čišćenje lica, već i za čišćenje cijelog tijela. La Roche-Posay je poznat kao odličan proizvođač za kreme poput takve, a i Ren je dostupan kod nas, tako da smo sigurni da se s njom možeš riješiti tih problema!

krema la roche posay pristici točkice brijanje

Još vijesti