Slika nije pronađena

Učini da koža izgleda bolje nego ikad! Ovo je magična krema o kojoj trenutno bruji internet i koja će stvarno napraviti vidljivu razliku.

Ako postoji način da nosimo manje šminke i pudera, a da nam koža izgleda što je bolje moguće i bez nepravilnosti, uvijek smo za. Ispada da je sve što nam treba ova krema. Radi se o tretmanu za kožu Dr. Jart+Cicapair Tiger Grass Colour Correcting. To je krema i korektor, sve u jednom, a prekriva crvenilo i ujednačava ten toliko dobro kao da si stavila slabiju BB kremu, ali ovo je još bolje za kožu. Osim što će ti koža izgledati super i biti bez crvenila, s obzirom da se radi o hidratantnoj kremi, bit će i nahranjena i hidratizirana.

Dovoljno je da u TikTok upišeš ime proizvoda i izbacit će preko 10 000 videa! Krema ima malo čudnu zelenu boju, ali to je zato što je istovremeno i korektor koji treba izbalansirati crvenilo na koži. Mnogi koji imaju problema s crvenilom hvale ovu kremu na sve strane. Drugi pak ne vide nikakvu promjenu na svojoj koži. Kao i sa svakim proizvodom, ista je priča i s ovim, ne djeluje za svakoga jednako, sve ovisi kakvu kožu imaš. Onima koji imaju problem s crvenilom i skrivaju ga puderom, ovo bi trebalo pomoći. Djeluje zbog sastojka koji ima u sebi, cice, koja poboljšava cirkulaciju i pomaže u hidratiziranju kože pa se ona čini svježijom i manje crvenom.

Iako je nema za kupiti kod nas u dućanima, dostupna je na različitim web shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku.

Pogledajte još:

Novi trend u šminkanju zbunjuje ljude – namjerno se naglašava nešto što smo do sada skrivali

Top 5 najpopularnijih parfema 2020. godine: Ovi su najviše zanimali ljude – najviše smo ih googlali

Zelene će oči doći više do izražaja ako koristiš ovakvu maskaru – istaknut će ti oči više od obične

krema viralni proizvod korektor dr.jart tiktok

Još vijesti