Sretna cura

Loše situacije su neizbježne. Događaju su se svima, nekima više, a nekima manje. U tom trenutku ti se čini da ti ništa ne može pomoći, ali zapravo može!

Kada se nalaziš u nekom problemu ili lošoj situaciji, nemoj razmišljati još negativnije od toga. Na taj način si sigurno nećeš pomoći, a ako trenutno nemaš nekog pored sebe tko bi ti mogao, onda si pomogni sama! Sve što trebaš je samo da se sjetiš ovih stvari i raspoloženje će ti se sigurno popraviti.

1.Živa si i zdrava, a to je najbitnije
To ti sigurno svi stalno govore, ali postoje puno gore i lošije situacije od ove u kojoj se možda trenutno nalaziš. Iako ti se čini da ti je sada najgore, nažalost vjerojatno nije, a prije svega je najbitnije zdravlje. Tako da ako si živa i zdrava, popravi raspoloženje!

2.Sve se događa s razlogom
Neke stvari se jednostavno moraju dogoditi. No, upravo zahvaljujući njima ćeš neke stvari znati unaprijed za idući put, a ako ti se čini da je ovo sada izuzetno loše, možda će ti baš to donijeti neku drugu lijepu stvar kojoj se ne nadaš.

via GIPHY

 

3.Okružena si dobrim ljudima
Ako pored sebe imaš obitelj, prijatelj i dečka ili curu, onda si najsretnija osoba na svijetu i na tome trebaš biti zahvalna! Bez obzira na to što se trenutno događa, oni su tvoja najveća podrška i sjeti se da ne smiješ posustati zbog neuspjeha jer imaš njih oko sebe.

Svađanje Ovako se trebaš ponašati kada shvatiš da ti netko laže – i možda dođeš do prave istine

4.Sve ono loše uvijek jednom prođe
Apsolutno svaka loša situacija jednom prođe. Čak i ona dobra ne traje vječno. Zato se sjeti toga i sigurni smo da će ti i ovo proći brzo jer nakon kiše uvijek dolazi sunce!

via GIPHY

 

5.U svakoj lošoj stvari postoji dobra lekcija
Čini ti se najgore na svijetu, ali nije loše prolaziti kroz neke teške situacije ili neuspjehe. Upravo one su životna lekcija za dalje na kojoj možeš puno naučiti. Vjerojatno i više nego što misliš, pogotovo kada radiš neke greške za koje znaš da ih više nećeš ponavljati.

6.Stalno razmišljanje o tome će ti još više pokvariti raspoloženje
Ako konstantno i jedino razmišljaš samo o tome, nećeš biti bolje. Samo si dublje zakopavaš vlastito raspoloženje, a to ti onda može pokvariti i sve druge stvari koje imaš. Zato si nemoj to raditi da ne doživiš još neki neuspjeh zbog tog.

via GIPHY

 

7.Loše situacije ti pomognu da više cijeniš dobre
Kada se nađeš u lošoj situaciji ili kada doživiš neuspjeh, više počinješ cijeniti sve ono dobro što ti se događalo ili što se već čeka. To je isto jedna od životni lekcija, a kada se toga prisjetiš ćeš se sigurno i sjetiti razmišljati na bolji i pozitivniji način.

Zaljubljeni par Savjeti o ljubavi i vezama koje svaka cura treba čuti u mladosti – i zapamtiti zauvijek

Pogrbljenost Često slušaš o tome kako si pogrbljena? Postoji način kako to još uvijek možeš popraviti

savjeti Raspoloženje loš dan Loša situacija neuspjeh pozitivno razmišljanje