Lakiranje nokti i čupanje obrva

Nekada je dovoljno promijeniti sitnice koje radimo svaki dan da se odmah osjećamo bolje. Ove sitnice su vezane uz izgled i tvoje zdravlje, a zaista nisu teške, a popravit će ti raspoloženje.

Najgore je kada se osjećaš loše, a ujedno znaš da ni ne izgledaš najbolje – nokti su ti neuredni, obrve ne počupane, a i nisi zadovoljna s nekim drugim sitnicama na svojem tijelu. To možeš popraviti. Raspoloženje će ti biti bolje svakog dana jer ćeš sama sebi izgledati urednije i ljepše nego inače, a da bi to postigla, moraš neke stvari promijeniti. Zaista nije teško jer su u pitanju sitnice na koje inače ne obraćaš pažnju, a naprave veliku promjenu.

1.Odredi jedan dan tjedno kada ćeš čupati obrve
Cure često zaboravljaju na obrve pa se dogodi da ih ne počupaju tjednima. Da ti se ta situacija ne bi događala, i da obrve ne bi izgledale neuredno, probaj si odrediti jedan dan u tjednu za kojeg ćeš znati da baš tada moraš počupati svoje obrve.

via GIPHY

2.Počni raditi vježbe za podbradak
Ako ne voliš svoj podbradak, ne brini jer i taj problem možeš riješiti. Postoje točno određene vježbe kojima možeš ili ukloniti ili barem smanjiti svoj podbradak. Jedna od tih vježbi je ona koju radiš uz pomoć jezika – jezik svom snagom pritisneš uz nebo, odnosno uz gornji dio u svojim ustima i tako držiš otprilike 10-ak sekundi. Tu vježbu ponavljaš nekoliko puta i tako po nekoliko dana.

3.Ispravi držanje uz ples
Ako imaš loše držanje koje često nastaje zbog dugog sjedenja za laptopom, kao i zbog gledanja u mobitel, tu ti može pomoći ples! Možda ti zvuči glupo, ali je korisno jer ti ples pokreće sve mišiće u tijelu. Poznato je da samo jutarnjim razgibavanjem možeš popraviti svoje držanje, a ples ti predstavlja razgibavanje cijelog tijela odjednom tako da će ti se zbog toga držanje sigurno popraviti.

via GIPHY

4.Na vrijeme mijenjaj jastučnice i posteljinu
Priznaj da nekada zaboraviš promijeniti posteljinu i jastučnice na svojem krevetu. Možda ti se ne čini kao big deal, ali ti svaki dan spavaš po nekoliko sati u toj posteljini, a samim time se upravo tamo zadržavaju i brojne bakterije. Pogotovo na jastučnici, a upravo prljava jastučnica može biti razlog zašto ti je lice puno prištića.

Ogovaranje U ovim situacijama je bolje pregristi jezik – najgori komentari koje možeš reći nekome o njegovom tijelu

5.Nakon svakog pranja kose napravi drugačiju frizuru
Kada ćeš si napraviti novu i drugačiju frizuru svaki put nakon pranja kose, sigurno ćeš se odmah osjećati bolje. Jednom to može biti obično peglanje, drugi put pletenice, a treći put lagane kovrče. Uvijek ćeš imati novu i drugačiju frizuru zbog koje ćeš izgledati, a i osjećati se bolje!

via GIPHY

6.Počni piti više vode
Opće je poznato da je voda jedna od glavnih faktora koji utječu na izgled tvoje kože. Ne samo na izgled, nego i na zdravlje tvojeg tijela zato pijenje vode ti nikako ne može naškoditi. Lice će ti izgledati hidratizirano, a postoji mogućnost i da se riješiš dosadnih prištića.

7.Uredi nokte barem jednom tjedno
Ne moraš uvijek plaćati nove nokte ako im se posvetiš dovoljno. Na ovaj način možeš uštedjeti jer ti treba malo vremena barem jednom tjedno da urediš svoje nokte. Nije bitno režeš li ih ili koristiš rašpicu, ali je bitno da to i napraviš. Osim toga, bilo bi dobro da naneseš lakove i ulja za zdravlje noktiju, ali i da ih odmah i nalakiraš da izgledaju urednije.

via GIPHY

8.Isprobaj drugačije tehnike šminkanja
Svi većinom imamo istu tehniku šminkanja koju koristimo stalno. No, možeš se malo poigrati i za svaki izlazak izabrati drugačiju šminku. Jednom to neka bude samo tuš, a drugi puta se poigraj sa sjenilima i ruževima koje imaš. Sigurno ti odgovara više toga, samo što ti se baš i ne da pa većinom staviš samo maskaru.

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

Jesenski outfiti Dosta ti je traperica? Umjesto njih možeš nositi ovih 6 tipova hlača i izgledati još i bolje

Izgled Tijelo Raspoloženje stvari koje možeš promijeniti dovedi tijelo u red bolje raspoloženje

Još vijesti