Moda

Zapravo uopće nije bitno koliko si visoka, jer nitko ne želi da ga odjeće dodatno smanji. Svi želimo izgledati kao da smo viši nego što jesmo. Da bi u tome uspjela, pomoći će ti i ovi savjeti.

Zavoljeti svoje tijelo i sve njegove „mane“ nije tako lako napraviti kako je lako drugima reći. Jedna stvar koja je mnogima trn u oku je njihova visina. Svi žele biti visoki! Koliko god da si visoka, nema potrebe da se oko toga zamaraš, jer visina nikako nije mana. Biti nizak ima hrpu prednosti. Svatko od nas, koliko god da je visok ili nizak, ne želi da ga odjeća smanji i da zbog pogrešnih odabira izgleda još niže. Ovo je zajedničko svim curama, a i dečkima. Jer odjeća te stvarno može vizualno smanjiti ako odabereš pogrešne komade. Sve cure koje su zabrinute oko svoje visine i koje misle da su preniske, trebaju znati ove modne savjete jer će im oni pomoći da izgledaju više.

1.Nosi hlače koje nisu skroz do poda, već pokaži gležanj
Hlače koje su skroz do poda i prekrivaju ti i cipele nisu dobra ideja ako želiš izgledati više. Idealne su one koje su do gležnja u kombinaciji s nekim niskim cipelama, da ti se gležanj stvarno i vidi. To će pomoći s iluzijom da izgledaš više.

2.Crop topovi su ti prijatelj
Tunike će te smanjiti, a crop topovi mogu pomoći za obrnuti učinak. Ne moraju to biti oni crop topovi koji su full kratki. Dovoljna je i majica koja prekrije trbuh većim dijelom i koja ti dođe do kosti na kukovima.

 

 

3.Vertikalne pruge na odjeći su dobrodošle
Ako gledaš odjeću s prugicama, uvijek je bolje odabrati onu s vertikalnim prugama. Horizontalne će te učiniti širom, a vertikalne višom.

Adidas tenisice Sambe su sve manje popularne: Pojavio se novi model Adidas tenisica za kojim su svi ludi

4.Preskači haljine i majice koje su široke i vise na tebi
Odjeća koja nema nikakvu siluetu i koja je toliko široka da samo visi na tebi kada ju obučeš – nije najbolji izbor. Ona neće raditi ništa dobro za tebe i samo će te učiniti „više zbijenom“.

 

 

5.Zavrni rukave do lakta
Naravno da ovo nećeš raditi po zimi, ali u mjesecima kada je toplije, ovaj će ti trik pomoći da vizualno izgledaš više. Ruke ti izgledaju dulje kada ti ih rukavi ne prekriju u potpunosti.

6.Stavi remen ili traku oko struka da ga naglasiš
Haljine koje imaju u struku traku ili remen su odličan izbor. To se ni ne odnosi samo na haljine, već i na sve ostale komade i outfite. Želiš uvijek naglasiti struk.

 

 

7.Kombinezoni su dobra ideja
Nemoj bježati od kombinezona. Ako si i niska, ovo može biti komad za tebe, samo moraš pronaći neki koji će ti dobro stajati. Kombinezon koji je dobro sašiven može itekako pomoći da izgledaš izduženije.

Ljetna obuća Stilisti otkrivaju kakva će obuća biti u trendu ovog ljeta, a kakva se više ne nosi

8.Majice s V izrezom
Majice koje imaju V izrez su najbolja opcija, a one koje imaju četvrtasti izrez radije izbjegavaj. Želiš da ti gornji dio tijela izgleda duže jer će to dati općenito efekt da si viša.

 

 

9.Minice će ti izdužiti noge
Sve one suknje koje su do iznad koljena mogu biti jako laskave za tvoju figuru. Minimalno 7 centimetara iznad koljena! Pomoći će vizualno izdužiti tvoje noge.

Moda odjeća Tijelo Izgled izgledati visoko izgledati više visina modni savjeti za niske cure vizualno izdužiti

Još vijesti