Planiranje

Bliži nam se kraj ove godine, a s dolaskom nove svi imamo jednu želju, dovesti u red sve stvari u životu koje su trenutno u kaosu. Ako ne znaš odakle početi, ne brini, ne znamo ni mi. Ono što znamo jesu aplikacije koje ti uvelike mogu pomoći u toj namjeri.

Planer za 2024. godinu Planer za kojim su cure na TikToku poludjele – jeftin je, velik i ima super kategorije

1. Google Keep
Aplikacija za stvaranje i evidenciju bilježaka. Odlična stvar je što se može povezati sa svim dijelovima tvog Google računa pa povezivanje podataka postaje prilično jednostavno. Podatci se ne mogu izgubiti i možeš im pristupiti s bilo kog uređaja. Bilješkama je lako baratati, možeš ih brisati, arhivirati, prikvačiti ili kategorizirati. Ne moraš se bojati da ćeš zatrpati bilješke pa nećeš uspjeti naći neku staru, aplikacija ima efikasnu tražilicu s kojom lako možeš pronaći traženo. Ova aplikacija je također odlična za grupne radove, u neki projekt možeš dodati Google račune svojih školskih kolega i paralelno možete uređivati tekst.

2. Google kalendar
Također povezan s ostalim Google servisima, nudi izvrstan pregled obaveza. U par sekindi možeš unijeti neku obavezu u kalendar i personalizirati ju po želji. To znači da sve obaveze možeš rasporediti bojama, naljepnicama i sl. Odlična značajka ove aplikacije su podsjetnici, ne moraš otvarati aplikaciju kako bi provjerila skorije obaveze, Meet ti sam šalje obavijesti na mobitel kako ne bi zaboravila.

via GIPHY

3. Money Menager
Idealna aplikacija za sve nas koji ne znamo s novcima. Ako se često nađeš u situaciji gdje si švorc, a ne znaš kako je do toga došlo, odmah instaliraj Money Menager. Naučiti voditi računa o financijama, pratiti stanje prihoda i trošenja jako je važno. Ova aplikacija ti može pomoći u vođenju troškova, kao i u vođenju štednje za neke veće izdatke, npr. ako želiš negdje otputovati.

4. Menstrualni kalendar
Važno je da svaka djevojka prati svoj ciklus. Iako većinu djevojaka samo brine koje dane ne nositi svijetle hlače, praćenjem ciklusa postižeš puno više. Aplikacijom možeš pratiti promjene na svom tijelu i raspoloženju. U slučaju bolesti dobro će ti doći znati točne dane menstruacije kao i simptome te promjene raspoloženja koje si iskusila. Aplikacijom možeš uočiti anomalije u ciklusu i pravovremeno se naručiti na pregled.

via GIPHY
5. Preview for Instagram
U slučaju da još želiš urediti i Instagram život, Preview je aplikacija za tebe. Svrha aplikacije je stvaranje feed-a za Instagram kako bi se postigla i očuvala željena estetika profila. Uporaba je jako jednostavna, na aplikaciju učitaš slike koje bi u budućnosti voljela staviti na Insatgram. Možeš ih pomicati na različita mjesta dok ne dobiješ feed koji ti se sviđa.

Instagram fotke KVIZ: Koja treba biti tvoja Instagram estetika?

Plan Organizacija google instagram kalendar

Još vijesti