Princezini dnevnici

Netko će reći da je površno razmišljati na način da se fizičkom izgledu daje tako velika važnost. Ipak, za većinu, on će imati veliko značenje i kada izgledamo dobro i osjećat ćemo se bolje.

Promjena izgleda itekako može utjecati na naše samopouzdanje. Sjeti se samo kako se dobro osjećaš kada promijeniš frizuru, kao da si postala nova osoba. Možda je malo površno razmišljanje da je fizički izgled toliko bitan, ali činjenica je da je on povezan s našim samopouzdanjem i kako se osjećamo. Čak i kada si bolesna, osjećat ćeš se puno bolje nakon što se istuširaš, opereš kosu i odjeneš odjeću. Fizički izgled je bitan i svatko tko kaže da nije, zavara samog sebe. Htjeli bismo živjeti u svijetu gdje je to istina. Nažalost, taj svijet još nije tu. Na sve nas utječe naš fizički izgled puno više nego što bi trebao. Je li ti vrijeme za drastičnu, onu pravu filmsku, promjenu izgleda? Ovi će znakovi otkriti. Ako se pronalaziš u jednom od njih, ili više njih, treba ti tvoj Mia Thermopolis trenutak.

Slika nije pronađena Ljudi pokazuju svoje promjene izgleda nakon što im je netko slomio srce: Ova je cura pobijedila

1.Osjećaš se kao da ti je samopouzdanje jako nisko
Uvijek je moguće napraviti promjene u životu koje će ti pomoći podignuti samopouzdanje. Što je izvor tvog manjka samopouzdanja? Što te posebno muči? To je ono na što se trebaš fokusirati u svom makeoveru! Sve se može promijeniti, samo to trebaš stvarno željeti i potruditi se.

2.Osjećaš se kao da si zapela u životu
Kada se osjećaš kao da si zapela i ne znaš što ni kako dalje, kreni s promjenom izgleda. To će ti dati motivacije da nastaviš s promjenama kada vidiš da one nisu ništa loše. Osjećat ćeš se obnovljeno i spremno za dalje.

3.Nedavno si prekinula vezu
Nema boljeg vremena za drastičnu promjenu izgleda nego sada. Pokaži mu što je izgubio! Mnogima je upravo prekid bio ona motivacija koju su trebali da postanu totalno nova osoba. I nisu požalili.

4.Nezadovoljna si svojim izgledom
Vrlo je jasno. Ako si nezadovoljna svojim izgledom, umjesto da se samo žališ, napravi nešto i promijeni ga. Složi plan i kreni u akciju. Ništa se neće dogoditi dok se ti sama ne pokreneš.

5.Godina ti ne ide onako kako si si zamislila
Tek je krenula nova godina, ali ako već sada imaš osjećaj da si opet zapela u starim navikama i da stvari ne idu kako si zamislila, još stigneš sve okrenuti. Zaboravi na sve fejlove i od sutra kreni ispočetka. Prvi korak neka ti bude promjena tebe same izvana, a onda će slijediti i promjena iznutra.

Slika nije pronađena Od klinke do komada – i to samo uz pomoć šminke! Ova cura postaje druga osoba kada se našminka

6.Nemaš se volje spremati kada negdje ideš
Nije ti gušt spremati se, raditi frizuru, šminkati se i odijevati? Isprobaj neke nove, drugačije, stvari. Kada smo nezadovoljni svojim izgledom, koliko god stavili šminke, i dalje ćemo biti nezadovoljni. Pronađi svoj stil, promijeni frizuru, kreni živjeti zdravije i osjećat ćeš se kao druga osoba.

7.Ne možeš pustiti prošlost
Oni koji žive u prošlosti moraju shvatiti da je prošlost iza njih i da se moraju okrenuti budućnosti. Nekada to znači pustiti bivšu ljubav, bivšu best frendicu ili prestati žaliti za onom odlukom koju si pogrešnu donijela. Tako je kako je! Prošlo je i sada samo možeš nastaviti dalje pametnije. Da bi se trgnula, kreni od sebe same. Staru sebe ostavi u prošlosti – kao i svoj stari izgled.

8.Dosadilo ti je kako izgledaš
Nekada je dobra izlika za promjenu izgleda i jednostavna činjenica da ti je dosadilo kako izgledaš. Možda si prerasla svoj stil koji si furala do sada ili već godinama izgledaš isto i želiš promjenu. Kada je bolje krenuti s njom nego baš SADA.

promjena izgleda drastična promjena izgleda filmska promjena baš ono što ti treba treba li ti promjena vrijeme za promjenu znakovi

Još vijesti