Cura i dečko

Lako je otići u dućan i kupiti neki generički poklon. Čak su i dobre šanse da će dečko s njim biti sretan, jer budimo realni, tko ne voli dobiti novi fini parfem? No, takvi će pokloni pasti u zaborav, ali ovi neće.

Nekome su personalizirani pokloni previše sladunjavi – i totalno razumijemo to, ali za godišnjicu veze poklon treba biti romantičan i skroz je okej da je sladunjav. Barem malo. Dečki češće nisu previše romantični, ali svejedno im je uvijek drago kada dobiju neki ovakav poklon. Fotka u okviru ili vaša fotografija na šalici su pokloni koji su već isfurani i pomalo cringe. To nisu jedini personalizirani pokloni koje možeš pokloniti! Postoji još hrpa ideja koje ti možda ne bi pale na pamet, a koje su baš fora, bit će lijepa uspomena i svatko ih može prilagoditi. Svejedno koja vam je godišnjica, ovi pokloni idu za svaku.

1.Album sa sličicama

 

@emilijadjordjeviic sve sam sama pravilaa🥹 #fyp #foryou #giftideas ♬ Judas × Gemyni Cover - ɴᴇᴡ ᴘʟᴀʏʟɪsᴛ

 

Ema nas je osvojila s ovom idejom i moramo ju podijeliti sa svima jer možda baš i tebe inspirira za sličan poklon za godišnjicu veze. Ona je napravila album sa sličicama za svog dečka. Kod nje je fokus na putovanjima, ali ako ti i dečko ne putujete, ti možeš složiti drugačiju tematiku za svaku od stranica. Malo ćeš se pomučiti, ali će krajnji rezultat biti poklon kakav nikada nije do sada dobio – i vjerojatno nikad ni neće.

Cvijet od papira Slatka i besplatna gesta za osobu koju voliš: Napravi im cvijet od papira

2.Pano/okvir za sliku s vašim uspomenama i sitnicama koje su do sada obilježile vašu vezu

 

@jordyyhard gift idea for your signicant other 🫶🏼🫶🏼 #anniversarygift #giftideas #christmasgiftideas ♬ gold rush - Taylor Swift

 

Pano možeš nabaviti u bilo kojem dućanu gdje ima školske opreme. Samo s pribadačama na njega možeš staviti kombinaciju vaših fotografija, uspomena, neki slatki ljubavni citat… ILI možeš kao ova cura u videu sve te uspomene posložiti u okvir za sliku. To će biti malo veći posao, ali isto može izgledati dobro.

3.Knjiga o vama

 

@lisamoels Grow together type of love 🧚🏻‍♀️🧚🏻 Part two? #scrapbook #scrapbookboyfriend #oneyearanniversary #giftideas ♬ original sound - Eddie Tom

 

Gdje ste se upoznali, kako je krenulo, vaš prvi poljubac, prvi razgovor… sve to možeš ubaciti u knjigu. Posluži se fotkama s interneta, screenshotovima, nema pravila! Pogledaj knjigu koju je ova cura na TikToku složila i neka te inspirira za tvoju verziju.

4.Slatka srčeka s hrpom razloga zašto ga voliš

 

@sofievanhummel let me know if you want a tutorial💕 #anniversarygift #boyfriendgiftideas ♬ original sound - Bella ☮︎

 

Neki parovi se ne vole fotkati često i možda nemate još toliko uspomena koje bi mogla složiti u knjigu ili na pano. Uzmi papiriće, pregledaj tutoriale i napravi mu hrpu slatkih porukica u srcima. Samo nabavi slatke papire od kojih ćeš raditi srčeka i možeš u njih napisati 50 razloga zašto ga voliš!

5.Okvir s mjesecom godišnjice i po jednom zajedničkom fotkom za svaki mjesec od kad ste skupa

 

@gratefullifediary Handmade gifts are the best #anniversary#anniversarygift#giftidea#couple#giftforhim#giftforher#fyp#foryou ♬ apocalypse - sped up - INDRAGERSN

 

Za parove koji se vole fotkati zajedno je ovo odlična ideja jer ćeš sigurno imati itekako puno materijala. Na sredinu okvira stavi mjesec godišnjice, a onda okolo male fotografije, po jedna za svaki mjesec u posljednjih godinu dana. To može biti vaša zajednička fotka ili fotka neke vaše uspomene – hrane koju ste jeli na dejtu ili pogleda s vidikovca gdje ste bili.

Buket ruža Dečki curama poklanjaju cvijeće – a što u istoj vrijednosti cure mogu pokloniti dečkima? 9 prijedloga!

6.Personalizirana košara s hrpom sitnih poklončića

 

@dakotadivine._ love doing things like this for him🥰 #boyfriendgifts #anniversary #anniversarygiftideas #fypシ #fyp #boyfriendgiftideas ♬ original sound - e

 

Ako ti je sve ovo previše možeš napraviti i ovako nešto – personaliziranu košaru ili kutiju s hrpom sitnica. Ukrasi ju vašim fotkama, različitim dekoracijama i ubaci poklone poput čokoladica, čarapa, soka, čestitke…ovisno o tome što tvoj dečko voli.

7.Vaša pjesma

 

@monai.giftshop ig: monai.giftshop 🎁 #hrvatska #tiktokhrvatska #croatia #fyp ♬ Dajem ti rič - Dalmatino

 

Možeš dati izraditi i nešto ovako. Ukoliko imate zajedničku pjesmu, pokloni mu tu pjesmu kao ukras.

ljubav veza Godišnjica veze poklon za godišnjicu veze što pokloniti dečku što pokloniti curi ideje za poklone diy pokloni romantični pokloni perosonalizirani pokloni

Još vijesti