Popravljanje frizure

Svi se želimo osjećati kao da smo dio nečega, dio neke ekipe, da nas ljudi vole i da im se sviđamo. Nije to ništa čudno i nisi jedina koja to želi postići. Pa ipak, kada malo pretjeraš u pokušajima da se svidiš drugima, to može izgledati loše i imati kontra efekt.

U našoj je prirodi da želimo da nas drugi lajkaju i da se žele družiti s nama ili da im se sviđamo na romantični način. Želimo se osjećati prihvaćeno i imati svoje ljude. Kada pokušavamo drugima pokazati koliko smo kul i na taj ih način pridobiti, to nekada može otići u krivom smjeru ako se previše trudiš. Svima je jasno kada se netko previše trudi jer će ga otkriti ovih 11 znakova. I onda će ti sav trud biti uzaludan jer će svima biti jasno da se očajno jako trudiš. Nekima će to izgledati jadno, a drugima kao da lažeš samo kako bi im se svidjela. Zato ako radiš ove stvari, to je znak da se previše trudiš i da bi trebala malo smanjiti takva ponašanja.

1.Stalno na društvenim mrežama reklamiraš da si sama, da ti je dosadno i da si single
Nemoj biti ova osoba. Misliš da daješ hintove nekom dečku koji ti se sviđa, ali zapravo samo sebe predstavljaš kao očajnu osobu.

2.Lažeš o svojim interesima samo da bi im se svidjela
Praviš se da te nešto zanima ili da nešto voliš, a zapravo ti je to užas. Kad-tad će im postati jasno da lažeš i onda ćeš samo izgledati glupo.

3.Tvoje su objave stalno posvete nekome tko te povrijedio
Imaš svako malo posvetu u obliku objave za nekoga tko ti je napravio nešto. Nikada ništa ne imenuješ, ali redovito stavljaš citate i objave u kojima prozivaš ljude. Ovakvo traženje pažnje je malo previše. Samo ćeš izgledati kao drama queen.

Prijateljice u šetnji Misliš da ste frendice, ali: 5 znakova da te tvoja 'prijateljica' ne doživljava kao prijateljicu

4.Kada ideš na dejt, spremaš se satima
Od izgleda do razmišljanja o čemu bi sve mogli pričati. Imat ćeš u glavi toliko toga na dejtu i nećeš se moći opustiti. Tako sigurno nećeš ostaviti dobar dojam.

5.Instagram i Snapchat su ti puni fotki na kojima se hvališ nečime što nemaš
Nova odjeća, putovanja, slatke fotke s dečkom, svima je jasno da želiš pokazati koliko si kul ili koliko si bogata. Pogotovo ako to što pokazuješ nije istina.

6.Tračaš
Nije bitno koga. Koga god osoba koju želiš impresionirati ne voli, odjednom ih ni ti ne voliš.

7.Želiš im se svidjeti tako da im plaćaš pića i kupuješ poklone
Ne mora to biti ništa veliko, ali ako kreneš pripremati iznenađenja i male poklončiće za nekoga koga jedva poznaješ, jasno je da ih pokušavaš kupiti. Neki će te u takvim situacijama samo iskorištavati i glumiti da ste si dobri. Prijatelji se ne kupuju novcem.

8.Trpiš nepoštovanje i nepristojna ponašanja
Nije bitno kako se ponašaju prema tebi, bitno ti je da se družiš s njima. Krivo! Onaj tko se prema tebi tako ponaša te ni ne smatra prijateljem.

9.Ucjenjuješ ljude ili ih moliš da idu negdje s tobom
Ovo će sve odbiti od druženja s tobom. Takvo ponašanje izgleda tužno. Ne bi trebala moliti nikoga da ide s tobom na more ili u shopping. Ako to ne želi raditi s tobom, onda ti je i bolje bez njih.

Kylie Jenner Pravila kojih se moraju držati prijatelji Kylie Jenner – 9 njih koja pokazuju da je kontrol frik

10.Počela si pušiti ili piti samo kako bi im se svidjela
Ili si počela s bilo kojom drugom lošom navikom zbog njih. Pustit će te u svoju ekipu i družiti se s tobom, ali te neće i stvarno smatrati jednom od njih.

11.Radiš lude i opasne stvari samo kako bi te zamijetio dečko koji ti se sviđa
Spremna si na sve samo da te zamijeti, čak iako to nekad znači prijeći granice. Uvijek postoje puno jednostavniji i učinkovitiji načini da mu uhvatiš pažnju!

previše se trudiš svidjeti nekome ne izgleda dobro jadno ponašanja neće impresionirati