Prijateljice u šetnji

Puno puta nekoga doživljavamo svojim prijateljem, ali zapravo ta osoba nas ne doživljava jednako tako. Nekome smo tek malo bolji poznanici, ali za nekoga je to možda već prijateljstvo.

Ne shvaćamo svi jednako prijateljstvo i dok mi nekoga doživljavamo svojim prijateljem, ta osoba nas ne mora doživljavati na isti način. I to je u redu, ali nekada može dovesti do problema i razočaranja. Mislimo da nam je netko prijatelj i onda nam svojim postupcima pokaže suprotno. Nekada je to zato i što nam ta osoba nikada nije bila prijatelj, a mi smo živjeli u zabludi. Doživljavaju li tebe tvoje prijateljice kao prijateljicu ili baš i ne? Ako u vašem odnosu prepoznaš ovih 5 znakova, to ti jasno govori da taj netko tebe ne gleda kao prijatelja.

1.Uvijek si ti ta koja se mora javiti i predložiti plan da se družite
Nikada se ona ne javi prva da predloži da se vidite i nabacite neko druženje, čak se ni ne javi da vidi kako si i što ima novog kod tebe. Ništa. Uvijek si ti ta koja mora sve pokretati i osmišljavati. Loš znak.

2.Ne pozove te kada ima druženje s više ljudi
Organizira neko druženje s još nekoliko curki, i vidiš da se druže jer objavljuju na društvenim mrežama, ali tebe nitko nije pozvao. Osjećaš se grozno, naravno. Međutim, možda te nije pozvala jer te ni ne doživljava tako dobrom prijateljicom kako ti doživljavaš nju, ne mora biti da te namjerno želi povrijediti.

Prijateljice Ona je tvoja osoba za zauvijek: 5 znakova da si pronašla frendicu za cijeli život

3.Kada se i nađete, priča samo o sebi
Jasno ti pokazuje da ju ne zanimaš i da si joj samo netko kome se može izjadati. U redu je da prijateljici možeš pričati o svojim problemima, ali vaši razgovori trebaju biti i na tebi i na njoj. Prava bi te prijateljica pitala što ima kod tebe i zanimala se za tvoj život. Netko tko to ne radi, pokazuje ti da mu nisi bitna.

4.Ne upoznaje te sa svojim drugim ljudima
Skroz je normalno da tvoja prijateljica ima i druge prijateljice, iz drugih ekipa, neke ljude koje ti ne poznaješ. Ali ako je to pravo prijateljstvo, u nekom će te trenutku upoznati s njima, jer ćete se jednostavno naći na istom mjestu u isto vrijeme. Ako se to ne događa i tvoja te 'prijateljica' drži odvojeno od ostalih svojih prijatelja, možda to radi namjerno jer joj nisi netko toliko bitan, već samo poznanica.

Prijateljice Prava prijateljica ti ove rečenice nikada ne bi smjela reći

5.Kada si s tom osobom, imaš osjećaj da ne možeš biti prava ti
U društvu s prijateljima trebamo se osjećati dovoljno opušteno da možemo pokazati svoje pravo lice, bez da se bojimo da će nas osuđivati, ismijavati ili da nas neće prihvatiti. Ako se nikako ne možeš opustiti u nečijem društvu i imaš osjećaj da ta osoba ne bi razumjela ili voljela pravu tebe, to je problem koji pokazuje da vaše prijateljstvo ipak možda ne postoji.

Prijateljica prijateljstvo niste frendice znakovi loše prijateljstvo jeste li prijateljice

Još vijesti