Galerija Matilda Djerf Matilda Djerf - 8 Matilda Djerf - 6 +5 Matilda Djerf - 5

Influencerica koja se proslavila svojom kosom. Njeni su videi na TikToku postali hit, skočio joj je i broj pratitelja na Instagramu, a sve zato što ima kosu kakvu svi žele. Frizura joj uvijek izgleda kao da je sišla s modne piste.

Model i influencerica Matilda Djerf uspjela je napraviti da se cijeli Internet zaljubi u njenu kosu. Pomislila bi da ima super dugu kosu ili neki slični ekstrem, ali njena je kosa samo lijepa. I to uvijek. Ima frizuru koja izgleda kao da je nešto najjednostavnije na svijetu za složiti, a kada ju netko pokuša rekreirati, shvati da baš i nije tako jednostavno.

Proljetne frizure Brze proljetne frizure: Top 10 ideja za svaki dan koje ćeš napraviti u tren oka – a malo su drugačije

Fotke njene kose se spremaju na Pinterestu kao inspiracija za ono što i druge cure žele i da znaju što sljedeći put pokazati kada idu kod frizera.

 

 

'Curtain' šiške i stepenasta kosa, ali sve na velike valove. Frizura koja izgleda kao da se uopće nije potrudila složiti ju. Ima volumena, super stoji i daje onaj osjećaj da izgledaš kul. Internet je lud za njenom kosom, a jedna je TikTokerica pokušala dati i odgovor zašto.

 

@barefacedmedia I swear she is my intire Pinterest feed and i’m not complaining! #dysonairwrap #matildadjerf #bangs #hairtok #matildadjerfhair #djerfavenue #dysonhair ♬ original sound - Barefaced Media

 

Svi žele znati kako dobiti takve kovrče i kako se trebaju ošišati da mogu ovako nešto napraviti. Matilda je definitivno postala senzacija na društvenim mrežama zbog svoje kose i uvijek savršene frizure. To joj je otvorilo mnoga vrata, a danas se uspješno bavi i modelingom.

Kosa Tek si ju oprala, a ona je drugi dan već masna: 5 savjeta za masnu kosu koji su pomogli najvećem broju cura

Kosa Frizura inspiracija matilda djerf

Još vijesti