Galerija Wednesday Addams i piratica Harry Potter Elvis +12 Lik iz Bridgertonagertona

Inspiracija za kostime je uvijek popularna kultura, što podrazumijeva filmove, serije i ostale trenutke koji su postali viralni. Ove godine se izdvojilo nekoliko kostima koji su po Googlu i društvenim mrežama najtraženiji.

Prije je bilo neko nepisano pravilo da za Noć vještica svi oblače neke strašne kostime, ali u posljednjih se godina to pravilo malo izgubilo i ljudi se maskiraju u sve i svašta. Najčešće u likove koji su trenutno najpopularniji. Tako će biti i ove godine. Ukoliko ideš na neki tulum ili druženje, a još uvijek ne znaš u što bi se mogla maskirati, možda ti pomogne lista najpopularnijih kostima ove godine. Neki inspiraciju traže preko Googla, a neki na društvenim mrežama. Oba su načina super jer će ti dati hrpu ideja. A koji su kostimi najpopularniji i najtraženiji ove godine? Izdvajamo ti njih 15! Sigurno će neki od njih i tebi dati ideju u što se maskirati. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Ideje u što se maskirati za Noć vještica: Top 15 najboljih kostima koje su nosile Kardashian sestre Kim Kardashian i Kylie Jenner Cruella de Vil Vampir +12 Victorijina anđelica

noć vještica halloween kostim najpopularniji 2022. godine ideje za kostime u što se maskirati

Još vijesti