Proslava rođendana

Koji god da rođendan sljedeći slaviš, poseban je! Zašto ga onda i ne proslaviti na neki poseban način? Postoji toliko tematika i načina na koje možeš proslaviti rođendan. Ne treba ti veliko društvo i puno ljudi na njemu – ili treba ako to želiš.

Nije baš svejedno ima li netko rođendan usred zime ili usred ljeta, ali u svakom slučaju, rođendan se treba slaviti! Uvijek postoji način kako organizirati druženje i kako proslaviti ovaj poseban dan. A pogotovo ako se radi o nekom „velikom“ rođendanu kao što je osamnaesti. Kako proslaviti ovogodišnji rođendan? Nadamo se da tvoj još nije prošao, a ako i je, spremi ideje i možeš neku iskoristiti sljedeće godine. Ako si u potrazi za lokacijama ili tematikama za svoj rođendan, donosimo ti 7 ideja koje su kul, a koje nije teško realizirati. Treba ti samo malo mašte i kreativnosti!

Rođendanske torte Inspiracija za kul rođendanske torte – 8 ideja kako da izgleda tvoja ovogodišnja torta

1.Mamma Mia rođendan
U posljednje je vrijeme itekako postalo popularno među curama da imaju Mamma Mia tematske rođendane. Ako si gledala film, onda znaš koji je to otprilike vibe. Čak i da ne živiš negdje uz obalu, možeš ukrasiti prostor gdje ćeš imati rođendan – plave i bijele nijanse su must, kao i šljokice. Da vam bude totalno zabavno, pokušaj nabaviti i karaoke.

 

 

2.Euphoria rođendan
Ako želiš tematski rođendan, možeš kao ideju uzeti bilo koju seriju ili film, koji ti je najomiljeniji. Iako smo već skoro zaboravili na ovu seriju koliko dugo čekamo novu sezonu, svejedno možeš imati Euphoria rođendan. Pogotovo ako voliš ljubičastu boju! Možeš napraviti da to bude izlazak u klub ili kod kuće stvoriti atmosferu noćnog kluba. Javi svima dress code jer na Euphoria tulum se ne dolazi u „dosadnoj“ odjeći.

3.Rođendan kao piknik u parku
Ukoliko ti rođendan pada u toplije doba godine, onda jedna od ideja može biti i piknik u parku. Ako si iz Zagreba to može primjerice biti Maksimir. Piknik je fora način proslave rođendana jer je malo drugačija lokacija, a i imate širok izbor aktivnosti. Kao da organiziraš piknik, samo over the top piknik.

 

 

4.Rođendan kao iz djetinjstva
Sjećaš se onih fora rođendana iz djetinjstva kakve si ti imala i na kakve si išla drugima? Druženje kod nekoga doma, naravno popodne, naručivanje pizze, torta koju je mama napravila i igranje različitih igara. Bez puno trošenja novaca i dekoracija. Za ovaj se rođendan možeš vratiti u djetinjstvo i pripremiti sve one igre koje ste igrali kao mali.

Cura s balonima Neka ti rođendan bude još bolji i posebniji: 15 stvari koje MORAŠ napraviti na taj dan

5.Kostimirani rođendan
Oni koji žele da im rođendani budu nešto posebno i oko čega će se svi morati potruditi mogu odabrati i neku temu te napraviti kostimirani party. Koja će biti tema i u kakvim ćete kostimima biti – sve ovisi o tome što ti voliš. Hoće li to biti Disney party, Harry Styles party ili ružičasti Barbie party, na tebi je da odlučiš.

 

@mananamariee Icons just hanging out #dayinthelife ♬ That's Not My Name - The Ting Tings

 

6.Glamurozan rođendan
Razvuci crveni tepih! Toliko glamurozan rođendan. Onaj na koji se dolazi u fensi haljinama. Bilo da slaviš rođendan negdje vani ili si iznajmila mjesto, ili imaš prostora u kući gdje živiš, možeš u svim uvjetima imati svoj glam party. Trebaju ti samo neke dekoracije i ekipa koja je spremna pokoriti se tvojim ludim zahtjevima. Tko kaže da ne možete doći u klub gdje inače idete van u fensi izdanju? Od dekoracija pokušaj nabaviti plastične čaše na nogicu, crveni tepih, balone, sve što za tebe znači glam.

7.U McDonalds'u
Još jedno vraćanje u djetinjstvo. Kada smo i zašto prestali slaviti rođendane u McDonald'su? Nemaš 8 godina, ali ako si ovako slavila rođendane prije, tko kaže da ne možeš i sada 10 godina kasnije? Moglo bi biti jako zabavno i rođendan za pamćenje jer sigurno nitko od tvojih prijatelja dugo nije bio na jednom ovakvom.

Rođendan Uskoro imaš rođendan? Nemoj raditi ove najčešće greške koje svi rade kada planiraju proslavu

rođendan Proslava rođendana ideje za proslavu rođendana teme za rođendan gdje slaviti rođendan

Još vijesti