B-day party

Uvijek si pomalo ljubomorno gledala na one koji slave rođendan u ljeti. Tada je lijepo vrijeme i moguće je organizirati toliko super aktivnosti vani na svježem zraku.

No nemoj se obeshrabriti, evo nekoliko prijedloga gdje i kako možeš organizirati rođendansku zabavu u zimskim mjesecima, koju će tvoji prijatelji dugo pamtiti.

1. Shopping centri

Ako obožavaš shopping, možeš se s frendicama zabaviti u nekom od shopping centara. Dok ogladnite od razgledavanja i isprobavanja odjeće, možete se zaletiti u kakav fast food ili pojesti nešto slatko ili pak odmoriti uz kakvo toplo piće.

2. Odlazak u kino

Uvijek voliš pogledati nove filmske hitove u kinima? Zašto ne biste ti i tvoje društvo proslavili rođendan uz kokice i uzbudljive filmske minute.

3. Klizanje

Veliki i manji gradovi diljem Hrvatske, pogotovo u adventsko vrijeme, imaju otvorena klizališta. Bilo da si kraljica na ledu i obožavaš ovaj zimski sport ili bilo da ti je to prvi puta da ćeš obuti klizaljke, sigurni smo da ćeš se super zabaviti, taman ako i koji puta padneš.

4. Kuglanje

Čak i ako nisi nikad probala kuglati, rođendanska zabava može biti izvrsna prilika da testiraš svoje vještine motorike i ravnoteže. Malo sportskog nadmetanja i natjecanja za rođendan bit će baš zabavno.


5. Zabava na bazenu

Tu smo mislili naravno na bazen u zatvorenom prostoru. Vodeni sportovi i vodene radosti ne trebaju biti uvijek rezervirane za ljetne mjesece, brčkanje i plivanje mogu biti odlična razonoda i zimi.

6. Paintball

Obožavaš dinamiku i adrenalinske igre? Počasti sebe i svoju ekipu nezaboravnim iskustvom na paintball terenu. Ne zaboravi pripremiti dobru taktiku prije dolaska na poligon.

7. Streličastvo

Imaš iskustva s tehnikama gađanja ili bi tek htjela naučiti baratati strijelom i lukom, baš kao što to radi Katniss u Igrama gladi? Evo još jednog prijedloga za proslavu rođendana. Potraži malo po internetu i naći ćeš sigurno akcijske ponude.

8. Privatni party kod kuće

Ukoliko kod kuće imaš prostora ili si sretnica s nekom praznom vikendicom, možeš proslavu organizirati u toplini doma. Možeš naručiti pizzu, pripremiti sama neki kolač, organizirati tematski ili karaoke party… Ma mogućnosti su nebrojene i samo ti je nebo granica da proslaviš svoj dan kako želiš.

 

ideje za proslavu rođendana gdje slaviti rođendan kuglanje paintball streličarstvo shopping party kod kuće klizanje kino

Još vijesti