Neodlučnost

Ako si trenutno u premišljanju oko neke situacije ili pitanja na koje si sama ne možeš dati odgovor, onda je ovo trik za tebe! Ukoliko trebaš odgovoriti na pitanje s da ili ne, onda će ti tvoje tijelo na to odgovoriti.

Postoji trik uz kojeg možeš odgovoriti na neka pitanja o kojima previše ili često razmišljaš. Bitno je da je pitanje takvog tipa da na njega možeš odgovoriti vrlo jednostavno, a to je s da ili s ne. Sve što trebaš napraviti je zaključati, odnosno spojiti svoje prste na obje ruke na način da spojiš kažiprst i palac. Zatim ih 'zaključaš' jer to radiš na obje ruke i u tom trenutku trebaš razmisliti o svojem pitanju. Tada svoje pitanje kažeš na glas i naglo odvojiš prste kao da ih želiš 'otključati'.

 

@st.finnikin #quicktipforthemisfits #healingtiktok ♬ Dopamine - St. Finnikin

 

Ukoliko to ne uspiješ, odgovor na tvoje pitanje je da, a ako ipak uspiješ odvojiti svoje prste, odgovor na tvoje pitanje je ne. Razlog tome je taj da u tom trenutku kada ti naglo napraviš taj pogled, odlučuje tvoje tijelo, a ne tvoj mozak. Tvoj mozak u tom trenutku ne stigne procesuirati odgovor na pitanje, već o tome odlučuje tvoje tijelo, a tijelo bi uvijek trebalo slušati. Nadamo se da si sada dobila odgovor na svoje čuveno pitanje!

Nesanica Trikovi za tvoje tijelo: 3 koja ti mogu pomoći ako ne možeš zaspati ili ako si pod stresom

Znojenje Vrućine donose problem pretjeranog znojenja: Top 9 savjeta za cure koje se jako znoje

nedoumica trik za tijelo odgovor na pitanje lakši odgovor

Još vijesti