Alex Dragicevich

Vrlo vjerojatno ste puno puta mogle pročitati ili čuti savjete kako nije dobro ako dečkima konstantno dosađujete, ako ih provjeravate i imate ljubomorne ispade, jer to su ponašanja koja im pokazuju da ste posesivne. To je ono što ih u konačnici odbija… Ili smo barem tako mislile.

Naspram djevojke koja je ljubomorna, postoji ona koja je „chill“ i koja je opuštena, koja ne provjerava svog dečka je li s prijateljima i što radi. Možda se to čini kao idelanom djevojkom za mnoge dečke, no čini se da to više nije tako.

Jedan je TikToker podijelio svoje iskustvo hodanja s djevojkom koju je nazvao „chill curom“. Bili su godinu dana u vezi i u početku mu je bilo super, jer „nije previše slala poruke“ i „nije bila previše ljubomorna“. No, na kraju je primijetio razlog zašto je mogla biti tako „chill“.

 

@alexdrags Can’t get more chill than that #fyp #dating #foryou #breakups #chillgirlfriend ♬ original sound - Alex Dragicevich

 

„Jednostavno joj se nisam sviđao“, otkrio je Alex Dragicevich u svom TikToku. Prekid nije bio dramatičan, a djevojka mu je samo rekla da „mora biti sama“, na što Alex nije bio iznenađen, jer je to cijelo vrijeme vidio na njoj.

Naglasio je kako mnogo frajera misli da želi hodati s chill djevojkom, ali ispada da to zapravo može biti crvena zastavica, jer nakon nekog vremena ispada da joj nije stalo i da je baš briga.

Jedna se cura u komentarima ispod videa složila s tim kako mnogi dečki tvrde da žele „chill djevojku“, ali im se na kraju ta hladnoća ne sviđa.

„Ja sam hladna i neovisna. Svi to vole u početku“, napisala je ona, ali onda je otkrila kako se dečkima nakon nekog vremena čini kao da joj nisu potrebni u životu, zbog čega joj veze ne uspijevaju.

Što zaključiti iz svega?

Čini se ipak da pažnja godi dečkima, jer time im dajemo do znanja da mislimo na njih i da nam je stalo. Ispada čak da niti malo ljubomore nekada nije na odmet, barem ako je suditi po reakciji ovog TikTokera i hrpi komentara ispod objavljenog videa. 

 

 

 

ljubomora u vezi alex dragichevich chill djevojka

Još vijesti